طرز تهیه مینی برگر مرغ ساده
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مینی برگر مرغ ساده” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مینی برگر مرغ،خوشمزه وساده
غذای اصلی
سینه مرغ – ۳ عدد
پنیر پارمسان – نصف پیمانه
آرد سوخاری و ساده – یک پیمانه
تخم مرغ – ۲ عدد
روغن – برای سرخ کردن
پیاز ریز خرد شده – یک عدد
سیر خرد شده – ۲ حبه
سس گوجه فرنگی – یک پیمانه
شکر – نصف قاشق چایخوری
سس تند – کمی
کره – نصف پیمانه
نان ساندویچ کوچک – ۶ تا ۸ عدد
پنیر موزارلا رنده شده – ۲ پیمانه
تره ریز خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
۱- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
۲- هر سینه مرغ تکه شده را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته میکنیم.
۳- سپس آن را سرخ میکنیم تا هردوطرف آن طلایی رنگ شود.
۴- پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ میکنیم.
۵- سیررا اضافه و سرخ میکنیم .
۶- سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و نمک و شکر را میریزیم.
۷- روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
سس تند و کره را اضافه می کنیم و هم میزنیم.
از روی حرارت بر میداریم.
۸- یک تکه ازنانها را تُست میکنیم و روی یک سینی پخت قرار میدهیم.
۹- تکههای مرغ را روی آن قرار میدهیم.
۱۰- مخلوط سس آماده شده را روی آنها میریزیم.
۱۱- پنیر موزارلا را روی آنها میریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر میگذاریم تا زمانی که پنیرها ذوب شود.
۱۲- تره خردشده میریزیم و تکه دیگرنان ساندویچ را روی آنها میگذاریم.
منبع،خراسان