آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه مینی برگر مرغ ساده

طرز تهیه مینی برگر مرغ ساده

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مینی برگر مرغ ساده” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

 

مینی برگر مرغ،خوشمزه وساده

 

غذای اصلی

سینه مرغ – ۳ عدد
پنیر پارمسان – نصف پیمانه
آرد سوخاری و ساده – یک پیمانه
تخم مرغ – ۲ عدد
روغن – برای سرخ کردن
پیاز ریز خرد شده – یک عدد
سیر خرد شده – ۲ حبه
سس گوجه فرنگی – یک پیمانه
شکر – نصف قاشق چای‌خوری
سس تند – کمی
کره – نصف پیمانه
نان ساندویچ کوچک – ۶ تا ۸ عدد
پنیر موزارلا رنده شده – ۲ پیمانه
تره ریز خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

۱- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می‌کنیم.

۲- هر سینه مرغ تکه شده را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می‌کنیم.
۳- سپس آن را سرخ می‌کنیم تا هردوطرف آن طلایی رنگ شود.
۴- پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ می‌کنیم.
۵- سیررا اضافه و سرخ می‌کنیم .
۶- سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و نمک و شکر را می‌ریزیم.
۷- روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

 

سس تند و کره را اضافه می کنیم و هم می‌زنیم.

 

از روی حرارت بر می‌داریم.
۸- یک تکه ازنان‌ها را تُست می‌کنیم و روی یک سینی پخت قرار می‌دهیم.
۹- تکه‌های مرغ را روی آن قرار می‌دهیم.
۱۰- مخلوط سس آماده شده را روی آن‌ها می‌ریزیم.
۱۱- پنیر موزارلا را روی آن‌ها می‌ریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر می‌گذاریم تا زمانی که پنیر‌ها ذوب شود.
۱۲- تره خردشده می‌ریزیم و تکه دیگرنان ساندویچ را روی آن‌ها می‌گذاریم.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا