طرز تهیه مرنگ آجیلی

طرز تهیه مرنگ آجیلی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مرنگ آجیلی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سفیده تخم‌ مرغ – ۵۰ گرم
پودر قند الک شده – ۶۰ گرم
وانیل – یک هشتم قاشق چای‌خوری
کرم تارتار- یک هشتم قاشق چای‌خوری
آب‌لیموی ترش تازه – دوتا سه قطره
آجیل ودارچین – به دلخواه

۱- ابتدا سفیده را بادقت جدا می‌کنیم.۲- اصلا نباید زرده قاطی شود، ظرفی که سفیده را در آن هم می‌زنید حتما خشک وتمیز باشد . ۳- هنگام به هم زدن سفیده ، وانیل وکرم تارتار را اضافه می‌کنیم.۴- پودر قند را به تدریج می افزاییم تا مواد کش دار شود وبه اصطلاح به حالت «استیف پیک »برسد. ۵-دراین مرحله ماسوره دندانه دار را داخل قیف می گذاریم با هر مدلی که درخانه موجود باشد و مرنگ را داخل آن می‌ریزیم.۶- سپس درسینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و با قیف دوتا سه حلقه روی هم می‌ریزیم. ۷-مقداری آجیل خردشده وکمی پودر دارچین می پاشیم و در فر بادمای ١٢٠ درجه می‌گذاریم؛ حرارت باید کم باشد تا ترک نخورد.

نویسنده : هایده تیمورزاده ،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.