طرز تهیه مرنگ آجیلی

طرز تهیه مرنگ آجیلی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مرنگ آجیلی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سفیده تخم مرغ – ۵۰ گرم
پودر قند الک شده – ۶۰ گرم
وانیل – یک هشتم قاشق چایخوری
کرم تارتار- یک هشتم قاشق چایخوری
آبلیموی ترش تازه – دوتا سه قطره
آجیل ودارچین – به دلخواه
۱- ابتدا سفیده را بادقت جدا میکنیم.۲- اصلا نباید زرده قاطی شود، ظرفی که سفیده را در آن هم میزنید حتما خشک وتمیز باشد . ۳- هنگام به هم زدن سفیده ، وانیل وکرم تارتار را اضافه میکنیم.۴- پودر قند را به تدریج می افزاییم تا مواد کش دار شود وبه اصطلاح به حالت «استیف پیک »برسد. ۵-دراین مرحله ماسوره دندانه دار را داخل قیف می گذاریم با هر مدلی که درخانه موجود باشد و مرنگ را داخل آن میریزیم.۶- سپس درسینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و با قیف دوتا سه حلقه روی هم میریزیم. ۷-مقداری آجیل خردشده وکمی پودر دارچین می پاشیم و در فر بادمای ١٢٠ درجه میگذاریم؛ حرارت باید کم باشد تا ترک نخورد.
نویسنده : هایده تیمورزاده ،خراسان