طرز تهیه مربا به هویج سیب خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربا به هویج سیب خوشمزه و مجلسی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربا به هویج سیب خوشمزه و مجلسی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مربا چند میوه بسیار مقوی و خوشمزه می باشد چون می توانید از خواص و مزه چند میوه به طور همزمان استفاده کنید پس حتما تهیه این مربا را امتحان کنید.
طرز تهیه مربا چند میوه خانگی:
تهیه مربا چند میوه ایده خوبی است البته اگر بتوانید میوه هایی که طبع آنها با یکدیگر سازگار است را انتخاب کنید و یک مربای خوشمزه تهیه کنید .
مربا چند میوه

مواد لازم تهیه مربا سیب هویج به:
سیب نیم کیلو
هویج نیم کیلو
به نیم کیلو
شکر ۱٫۵ کیلو
هل ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای چند میوه خانگی:
مرحله اول
ابتدا قابلمه ای مناسب را انتخاب می کنیم و سیب ، هویج و به رنده شده را با ۴ لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و با حرارت متوسط ۱۵ دقیقه می پزیم.

مرحله دوم
سپس شکر را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مربا قوام کافی پیدا کند .

مرحله سوم
وقتی مربا به قوام دلخواه رسید آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم
در این مرحله یک دم کنی مناسب روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت کنار بگذارید تا مزه میوه ها به خرد هم برود و سپس می توانید آنها را درون ظروف شیشه ای بریزید و استفاده کنید.

منبع،نمناک

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.