طرز تهیه مربای گل محمدی

طرز تهیه مربای گل محمدی

هم اکنون در مجله تفریحی فارسی ها با عنوان طرز تهیه مربای گل محمدی در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

مربای گل محمدی یکی از مرباهای بسیار خوشمزه و لذیذی است که علاوه بر طعم بسیار خوب ، بسیار خوشبو نیز می باشد .

این مربا از گلبرگ های گل های محمدی درست می شود .

طرز تهیه آن بسیار آسان است و به راحتی در خانه می توان آن را درست کرد .

طرز تهیه مربای گل محمدی

طرز تهیه مربای گل محمدی

دقت داشته باشید که برای تهیه مربای گل محمدی حتما باید از گلبرگ های گل های صورتی استفاده کنید زیرا گلبرگ های قرمز بسیار تلخ هستند .

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی

گلبرگ گل محمدی صورتی ۱ لیوان

آب جوش ۲ لیوان

شکر ۳ لیوان

آبلیمو ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز درست کردن مربای گل محمدی

در ابتدا گلبرگ های گل محمدی را پاک کرده و به صورتیکه تنها گلبرگ های صورتی آن باقی بماند .

سپس گلبرگ ها را در داخل یک ماهیتابه ریخته و بر روی حرارت خیلی کم قرار داده و به مدت چند لحظه تفت دهید تا کمی ترد شود .

حالا گلبرگ ها را از روی حرارت برداشته و آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند .

پس از اینکه خنک شدند گلبرگ ها را به آرامی با دست ، خرد کنید .

حلا گلبرگ ها را در داخل یک کاسه ریخته سپس ۱ لیوان آب جوش بر روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید .

حالا یک بشقاب بر روی کاسه قرار داده و آن را کنار بگذارید .

این کار باعث می شود عطر گل بیرون کشیده شود .

شکر را با ۱ لیوان آب جوش و آبلیمو مخلوط کرده و در داخل قابلمه بریزید .

قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید تا مخلوط شکر و آب جوشیده و غلیظ شود .

پس از اینکه شیره مربا به غلظت لازم رسید ، گلبرگ ها را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا جوش بزند .

نکته : اگر گلبرگ ها بیشتر از ۵ دقیقه بجوشند ، طعم آنها تلخ می شود .

سپس آن را از روی حرارت برداشته ، روی آن را بپوشانید تا خنک شود .

پس از اینکه مربا سرد شد در داخل یک شیشه تمیز بریزید .

نوش جان !

پیشنهاد می کنیم از طرز تهیه سایر مربا ها دیدن نمایید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.