طرز تهیه مربای طالبی
طرز تهیه مربای طالبی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربای طالبی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
طالبی سرشار از مواد مغذی است و برای بدن بسیار مفید می باشد و تهیه “مربای طالبی” بسیار ساده می باشد با ما همراه باشید.
طرز تهیه مربای طالبی خانگی :
یکی از مربای های خوشمزه و خوش عطر بدون شک مربای طالبی است که به سادگی تهیه می شود پس حتما آن را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم مربای طالبی:
طالبی خرد شده ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای طالبی خانگی:
مرحله اول
ابتدا طالبی کوچک و سفتی را انتخاب کنید و پوست آن را جدا کنید و دانه های آن را به طورکامل خارج کنید و طالبی را برش های ریزی بزنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
شکر و آب موجود را درون قابلمه ای مناسب ریخته و مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و منتظر شوید تا قوام پیدا کند و وقتی به قوام مناسبی رسید طالبی های خرد شده را اضافه کنید .
مرحله سوم
در انتهای پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید و منتظر شوید تا مربا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای طالبی
مربای طالبی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
مربای طالبی را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک