طرز تهیه مربای ریواس و نکاتی برای خوش طعم و خوش رنگ شدن

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربای ریواس و نکاتی برای خوش طعم و خوش رنگ شدن” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ریواس گیاهی مفید برای تقویت استخوان ها و ارتقای سلامتی مغز می باشد و تهیه مربای ریواس برای کسانی که به دنیال کاهش وزن هستند بسیار توصیه می شود.
طرز تهیه مربای ریواس خانگی :

ریواس یک گیاه ویژه و پر خاصیت می باشد که در برخی غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد و مربای ریواس در تمام دنیا طرفداران مخصوص خود را دارد.

مربای ریواس

مواد لازم مربای ریواس:

ریواس پاک شده ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای ریواس :

مرحله اول
ابتدا ریواس ها را به خوبی پاک کرده و در اندازه های یکسان به صورت حبه ای خرد می کنیم و به خوبی شسته و کنار می گذاریم.

ریواس

مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را انتخاب می کنیم و ریواس های خرد شده و شکر را به صورت لایه لایه درون آن می ریزم و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی آب بیاندازد.

مرحله سوم
و بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس شعله را کم کنید تا قوام پیدا کند و وقتی قوام پیدا کرد آبلیمو و پودر هل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا مربا سرد شود.

مربای ریواس خانگی

مرحله چهارم
مربا را درون ظروف شیشه ای مناسب ریخته و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.