طرز تهیه مربای ریواس و نکاتی برای خوش طعم و خوش رنگ شدن
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه مربای ریواس و نکاتی برای خوش طعم و خوش رنگ شدن” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
ریواس گیاهی مفید برای تقویت استخوان ها و ارتقای سلامتی مغز می باشد و تهیه مربای ریواس برای کسانی که به دنیال کاهش وزن هستند بسیار توصیه می شود.
طرز تهیه مربای ریواس خانگی :
ریواس یک گیاه ویژه و پر خاصیت می باشد که در برخی غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد و مربای ریواس در تمام دنیا طرفداران مخصوص خود را دارد.
مواد لازم مربای ریواس:
ریواس پاک شده ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای ریواس :
مرحله اول
ابتدا ریواس ها را به خوبی پاک کرده و در اندازه های یکسان به صورت حبه ای خرد می کنیم و به خوبی شسته و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را انتخاب می کنیم و ریواس های خرد شده و شکر را به صورت لایه لایه درون آن می ریزم و به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا به خوبی آب بیاندازد.
مرحله سوم
و بعد از گذشت زمان مورد نظر قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس شعله را کم کنید تا قوام پیدا کند و وقتی قوام پیدا کرد آبلیمو و پودر هل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و کنار بگذارید تا مربا سرد شود.
مرحله چهارم
مربا را درون ظروف شیشه ای مناسب ریخته و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.
منبع،نمناک