طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه لوبیا پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
لوبیا پلو یکی از خوشمزه ترین پلوهای ایرانی است که به شگل های مختلفی تهیه می شود .
این غذا بسیار پرطرفدار است .
در این مطلب در مورد نحوه پخت این پلوی خوشمزه برای شما نیز ارائه می دهیم .
مواد لازم :
گوه فرنگی : ۲ عدد
فلفل سیاه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
پیاز : یک عدد
سیر : ۲ حبه
برنج : ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
لوبیا سبز : ۳ پیمانه
رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت :
ابتدا سیر ها و پیاز ها را در روغن در یک تابه سرخ می کنیم . بعد از آن نوبت به گوشت چرخ کرده می رسد
آن را اضافه کرده و تفت می دهیم . تا رنگ گوشت تغییر کند .
بعد از آنکه رنگ گوشت تغییر کرد گوچه فرنگی ها را که نگینی خرد کرده ایم را اضافه می کنیم .
بعد از آنکه آب آن تبخیر شد رب گوجه را به تابه اضافه می کنیم .
حالا لوبیا سبز را به اندازه مناسب خرد می کنیم و به همراه یک لیوان آب و نمک و فلفل نیز به داخل تابه اضافه می کنیم .
زیر تابه را کم کنید تا خوب بپزد .
حالا برنجی که قبلا به مدت ۳۰ دقیقه خیسانده ایم را داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم .
و زمانی که نرم شد برنج را آبکش می کنیم .
بعد از آن این مواد را به صورت لایه ای با برنج مخلوط کرده و می گذاریم تا برنجمان دم بکشد .
لوبیا پلوی ما آماده است .
نحوه پخت لوبیا پلو
طرز تهیه لوبیا پلو
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .