طرز تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ
طرز تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه لازانیا با سوسیس و قارچ ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
“لازانیای سوسیس و قارچ” یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است.
مواد لازم لازانیای سوسیس و قارچ
گوجه فرنگی فیله شده :۸۰۰ گرم
سوسیس :۴۵۰ گرم
پنیر موتزارلا :۴۵۰ گرم
قارچ خردشده:۲۲۰ گرم
پنیر خامه ای :۲۲۰ گرم
لازانیا:۲۰۰ گرم
سیر خردشده :۲ حبه
تخم مرغ بزرگ :۱ عدد
روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری
جعفری:۲ قاشق غذاخوری
پودر آویشن :۱ قاشق چای خوری
نمک , فلفل سیاه:به مقدار لازم
طرز تهیه لازانیای سوسیس و قارچ
قبل از انجام هر کاری فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد لازانیا گرم شود.
سیر را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید ، سپس نمک و فلفل بزنید و گوجه های خرد شده را بریزید و تفت دهید.
در ادامه آویشن را بریزید و بگذارید مواد بجوشد و یک سس غلیظ بدست آید.
در این میان سوسیس ها را حلقه ای خرد کرده و با کمی روغن زیتون سرخ کنید ، قارچ ها را هم خرد کرده و با سوسیس سرخ کنید.
نیمی از سس گوجه ای را که آماده کرده اید را با سوسیس و قارچ سرخ شده مخلوط کرده و مابقی را برای لازانیا نگه دارید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و نصف بیشتر سس گوجه را کف آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس روی آن را با ورقه های لازانیا بپوشانید.
در ادامه تخم مرغ را با سه چهارم پنیر موتزارلا و پنیر خامه ای مخلوط کرده و مقداری از آن را روی لازانیا بریزید، سپس لایه ای از مخلوط سوسیس و قارچ را بیافزایید.
لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد و لازانیا تمام شود، لایه آخر را با مخلوط پنیر به پایان برسانید.
روی قالب را با لایه ای از فویل بپوشانید و برای ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید ، بعد از سپری شدن این مدت زمان فویل را از روی قالب بردارید و پنیر موتزارلا را روی لازانیا بپاشید .
قالب را به داخل فر برگردانید و اجازه دهید پنیر آب شده و خوب طلایی شود.
بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه لازانیا را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود ، سپس آن را برش زده و با برگ های جعفری تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای سوسیس و قارچ
لازانیای سوسیس و قارچ جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
لازانیای سوسیس و قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک