آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه قلیه تخم مرغ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قلیه تخم مرغ غذای محلی و رایج استان خوزستان است که با تمرهندی و سبزیجات تهیه شده و در نتیجه طعم خاص و بی نظیری خواهد داشت.

مواد لازم برای قلیه تخم مرغ:

تخم مرغ:۵ عدد
سبزی (گشنیز و شوید):نیم کیلوگرم
آرد گندم:یک پیمانه
پیاز و سیر:به میزان لازم
تمبرهندی:یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه:به میزان دلخواه
گرد لیمو:به میزان دلخواه
روغن:به مقدار لازم
آب:به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد):به میزان دلخواه

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزی های معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید.

تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید.

تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد.

آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.

 

نکات تکمیلی در مورد قلیه تخم مرغ

قلیه تخم مرغ جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
قلیه تخم مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا