طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی

طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه فته بادمجان ، پیش غذای ساده و محبوب عربی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در میان پیش‌غذاهای مختلف، از محبوب‌ترین‌های آن‌ها می‌توان به طعم‌های خاص خاورمیانه‌ای اشاره کرد
بادمجان متوسط – ۲عدد
گوشت چرخ کرده – ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم ( اگر گیاه‌خوار هستید می‌توانید سیب زمینی، قارچ یا نخود را جایگزین آن کنید.)
پیاز متوسط نگینی – یک عدد
رب – به میزان لازم
گوجه فرنگی نگینی – ۴ تا ۵ عدد
ادویه مورد علاقه ، زیره و ادویه کاری یا گرام ماسالا – به میزان لازم
نان لواش یا پیتای قطعه‌قطعه شده – به دلخواه
روغن زیتون – به میزان لازم
پاپریکا و پودر سیر یا زردچوبه – به میزان لازم
ماست یونانی – ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
ارده – ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش- ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
سیر تازه رنده شده – ۲ حبه
برگ نعناع – کمی
دانه انار و بادام زمینی – برای تزیین

۱- در اولین مرحله پیاز و زردچوبه را تفت می‌دهیم تا سبک شود.۲- بعد گوشت چرخ کرده و ادویه‌ را به آن اضافه می‌کنیم. گوجه و رب را به گوشت پخته شده اضافه می‌کنیم. ۳- در تابه را می‌گذاریم تا مزه ها به خورد هم برود.۴- در قابلمه‌ جداگانه بادمجان‌ها را می‌ریزیم.
چند نکته مهم
برای استفاده کمتر از روغن هنگام سرخ کردن بادمجان اجازه دهید آبش کشیده شود و بعد روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نان‎های قطعه‌قطعه شده را در ظرفی بریزید و به روغن زیتون ،پاپریکا و پودر سیر آغشته کنید و اجازه دهید روی تابه یا فر برشته شوند.
بادمجان‌ها را به مخلوط گوشت اضافه و زیر گاز را خاموش کنید.
در کاسه‌ای ماست، ارده، سیر رنده شده، نمک ،فلفل و آب لیمو را مخلوط کنید.
بشقابی خوش رنگ انتخاب کنید و به ترتیب نان‌های برشته را رویش بچینید. مواد گوشتی را روی آن‌ها بریزید و در نهایت مخلوط ماست و ارده را اضافه کنید. سپس نعناع، بادام زمینی و چند دانه انار روی آن بپاشید.

نویسنده : هلیا صفار ،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.