آشپزیپیش غذا

طرز تهیه سوپ گندم مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه سوپ گندم مخصوص ماه رمضان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه سوپ گندم مخصوص ماه رمضان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

مواد لازم برای ۲ نفر

گندم – یک پیمانه
استخوان دنده – ۴۰۰ گرم
جعفری خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
کره – ۲۵ گرم
پیاز – یک عدد متوسط
نمک و فلفل – به مقدار لازم

گندم پوست گرفته را پاک کنید و با استخوان دنده و یک پیاز بگذارید سه چهار ساعت بجوشد و بپزد.

سپس استخوان‌های دنده را جدا کنید و گوشت آن را همراه با گندم با گوشت‌کوب بکوبید.

به آن نمک و فلفل وجعفری را اضافه کنید. پس از آن که جعفری پخته شد، کره را داخل آن بریزید و بعد از یکی دو جوش وقتی سوپ غلیظ و جا افتاده شد آن را از روی حرارت بردارید.

نکته
بعضی ها به این سوپ هویج رنده شده یا نگینی وکمی گشنیز و ترخون هم اضافه می کنند.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا