آشپزیپیش غذا

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه سمبوسه بسیار خوشمزه ایرانی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

مدت زمان اماده سازی این غذا ۷۵ دقیقه است .

امیدواریم موردپسند شما عزیزان قرار بگیرد .

در ادامه قسمت آشپزی فارسی ها با ما همراه باشید .

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

طرز تهیه سمبوسه ایرانی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

تره خرد شده به مقدار لازم

نان لواش ۴ عدد

سیب زمینی متوسط ۳ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

قارچ خرد شده ۶ عدد

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

پنیر موزارلا به مقدار لازم

ادویه ، فلفل ، آویشن ، کاری ، زردچوبه

طرز تهیه :

برای شروع سیب زمینی ها را در آب بژزید سپس پوست آنها را بگیرید .

دقت کنید که سیب زمینی ها به مقدار لازم نرم و آب پز شوند .

سپس با گوشتکوب آنها را له کنید تا مثل پوره شود .

در یک ماهیتابه دیگر گوشت را به همراه ادویه ها و قارچ ها سرخ کنید .

حالا تره خرد شده را اضافه کنید .

سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و تفت دهید .

نان لواش ها را بصورت نواری ببرید و در داخل آن پنیر و مواد را بریزید .

سپس نان را به شکل مثلثی ببندید .

حالا سمبوسه ها را در داخل روغن سرخ کنید .

نوش جان !

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا