
طرز تهیه سمبوسه ایرانی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه سمبوسه بسیار خوشمزه ایرانی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
مدت زمان اماده سازی این غذا ۷۵ دقیقه است .
امیدواریم موردپسند شما عزیزان قرار بگیرد .
در ادامه قسمت آشپزی فارسی ها با ما همراه باشید .
طرز تهیه سمبوسه ایرانی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
تره خرد شده به مقدار لازم
نان لواش ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ خرد شده ۶ عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
ادویه ، فلفل ، آویشن ، کاری ، زردچوبه
طرز تهیه :
برای شروع سیب زمینی ها را در آب بژزید سپس پوست آنها را بگیرید .
دقت کنید که سیب زمینی ها به مقدار لازم نرم و آب پز شوند .
سپس با گوشتکوب آنها را له کنید تا مثل پوره شود .
در یک ماهیتابه دیگر گوشت را به همراه ادویه ها و قارچ ها سرخ کنید .
حالا تره خرد شده را اضافه کنید .
سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و تفت دهید .
نان لواش ها را بصورت نواری ببرید و در داخل آن پنیر و مواد را بریزید .
سپس نان را به شکل مثلثی ببندید .
حالا سمبوسه ها را در داخل روغن سرخ کنید .
نوش جان !