طرز تهیه سبزی پلو با ماهی ؛ شام خوشمزه شب عید

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی ؛ شام خوشمزه شب عید

برنج – ۴ پیمانه(برای ۴ نفر)
ماهی – به میزان لازم
سبزی پلویی – ۴۰۰ گرم
نمک – ۳ قاشق غذاخوری
ادویه ماهی – به اندازه کافی
پودر سیر – یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز – یک قاشق غذاخوری
مغز لیمو عمانی خشک شده – کمی
فلفل قرمز -به میزان لازم
آویشن – نصف قاشق مرباخوری
پودر پاپریکا – به میزان لازم
فلفل سیاه – کمی
تخم گشنیز – یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون یا مایع – به اندازه کافی

How to prepare vegetable pilaf with fish; Delicious Eid dinner

۱- ابتدا سبزی پلویی را که ترکیبی از شوید، جعفری، تره و گشنیز است پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم یا در خردکن می ریزیم تا خرد شود.

۲- قابلمه ای متناسب با مقدار برنج انتخاب می کنیم و داخل آن آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید و برنج را می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم و اجازه می دهیم تا برنج تغییر حالت بدهد.

۳- بعد از آبکش برنج، سبزی را به آن اضافه و برنج را دم می‌کنیم .

۴- سپس ماهی را به قطعات تقریبا کوچک برش

می زنیم و می شوییم و در کاسه ای تخم گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه ،پودر پاپریکا،لیموعمانی خشک شده،نمک ،آویشن،پودر سیر و پودر پیاز می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روغن زیتون یا روغن مایع روی ادویه‌ها می ریزیم به مقداری که مایه خمیر شکل شود و سفت یا شل نباشد و بعد تکه های ماهی را داخل این مایه خمیری می زنیم تا کاملا ماهی ها آغشته به آن شود.

۵- روی سینی فر فویل می کشیم و ماهی های طعم دار کرده را روی سینی می چینیم و درجه حرارت گریل را تنظیم می کنیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا ماهی ها آماده شوند. می توانید ماهی ها را در تابه سرخ کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.