طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پیش غذا
مواد لازم برای ۶ نفر
کدو حلوایی پخته و تکه شده – ۳۰۰گرم
پودر پنیر پارمزان – ۳ قاشق سوپ‌خوری
پیاز قرمز – یک عدد متوسط
پنیر فتا -۱۰۰گرم
تخم کدو – ۲ قاشق سوپ‌خوری
کاهو یا اسفناج -۲۰۰گرم
روغن زیتون – به میزان لازم
آب‌لیمو – ۵ قاشق سوپ‌خوری
ادویه سالاد – یک قاشق چای‌خوری

۱-کاهو یا اسفناج را خرد کنید و در لایه اول بریزید.
۲- پنیر فتا را به‌صورت مربعی برش دهید و روی آن بریزید. پیاز را به‌صورت هلالی نازک برش بزنید و در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا پیاز‌ها نرم شود و سپس روی سالاد بریزید.
۳- بخشی از کدو حلوایی پخته و نگینی شده را بریزید و سپس کمی دیگر کاهو به آن اضافه کنید، در نهایت روی آن را با تکه‌های کدو و تخم کدو و پودر پنیر پارمزان بپوشانید.
۴-آب‌لیمو و ادویه سالاد را با هم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در پایان روی سالاد را روغن زیتون بریزید.
نکته
برای تهیه این سالاد سعی کنید کدوحلوایی را فقط ۱۵دقیقه بپزید تا برش‌های چاقویی آن تمیز در آید. در غیر این صورت ممکن است با پخت زیاد بافت کدو باز شود و شکل زیبایی نداشته باشد.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

2 دیدگاه در “طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز

عالی بود ممنون

سلام
خوشحالیم که این مطلب برای شما مفید بوده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.