
طرز تهیه سالاد اندونزی
همینک در مجله آشپزی زندگی با عنوان طرز تهیه سالاد اندونزی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سالاد اندونزی یکی از سالادهای مشهور بین المللی است و به سالاد اندونزیایی نیز شهرت دارد .
این سالاد در ایران نیز طرفداران خود را دارد .
طرز تهیه سالاد اندونزی
البته نحوه درست کردن این سالاد در ایران کمی متفاوت تر است .
گفتنی است دستورالعمل زیر برای تهیه این سالاد برای ۶ نفر مناسب است .
مواد لازم برای سالاد اندونزی
کلم برگ قرمز ۱ پیمانه
کلم برگ سفید ۲ پیمانه
نخود فرنگی نصف پیمانه
کالباس نصف پیمانه
هویج ۲ عدد
ذرت نصف پیمانه
خیارشور ۴ عدد
سس مایونز نصف پیمانه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
نحوه درست کردن سالاد اندونزی
در ابتدا کلم برگ قرمز و سفید را به صورت رشته ای خرد کنید .
به این صورت که برگ کلم را بر روی یک سطح صاف قرار داده و با کارد برش های نازک و کنار هم بزنید .
این کار به زیباتر شدن ظاهر سالاد شما بسیار کمک میکند .
می توانید برای تهیه سالاد اندونزی از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کنید . اگر میخواهید در منزل به صورت خام از آنها استفاده کنید باید آن ها را آب پز کرده سپس به کلم ها اضافه کنید .
حالا باید هویج ها را بخارپز کنید .
مزیت بخارپز کردن هویج نسبت به آب پز کردن آن ، این است که فیبر موجود در هویج از بین نمی رود .
پس از اینکه هویج ها را بخارپز کردید آنها را بر روی سالاد رنده کنید .
حالا خیارشور ها را با رنده متوسط رنده کرده و در داخل ظرف سالاد بریزید .
بسته به ذائقه و طبع شما می توانید کالباس ها را به صورت سرخ شده یا خام به صورت نازک و بلند دقیقاً شبیه برش کلم برگها ، برش داده و در داخل ظرف سالاد بریزید .
در آخر نمک و فلفل را به همراه سس مایونز در داخل سالاد بریزید .
میزان سس و فلفل سالاد ، به شما بستگی دارد .
پس از اینکه سالاد را به خوبی مخلوط کردید بر روی ظرف سالاد یک سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در داخل یخچال قرار دهید .
گفتنی است می توانید به جای کالباس از سینه مرغ استفاده کنید .
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش سالاد سایت سر بزنید .