طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
یکی از دسرهایی که بیشتر در زمستان استفاده می شود و خواهان بسیاری دارد
ذرت مکزیکی می باشد .
این دسر گرم است و می تواند انتخاب خوبی برای دورهمی های شما باشد .
این دسر گرم به روش های مختلفی تهیه می شود
ما در این مطلب نحوه درست کردن ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا را ارائه می دهیم .
مواد لازم :
ادویه : به مقدار لازم
سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
کنسرو ذرت : ۱ عدد
کره : ۱۰ گرم
پنیر پیتزا : ۵۰ گرم
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
قارچ : ۶ عدد
طرز تهیه :
ابتدا قارچ را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید .
سعی کنید خام استفاده نکنید و در صورت پخت زیاد در آب چوش نماند زیرا سیاه می شود .
بعد از ۲ الی ۳ دقیقه قارچ ها را در بیاورید و بگذارید سرد شود .
سپس آن را خرد کنید .
حالا یک ظرف مناسب آورده و س مایونز رات داخل آن بریزید .
سپس ادویه ها را داخل آن بریزید آنقدر آن را هم بزنید که ادویه به خرد سس رود .
حالا آب لیمو را اضافه کنید .
برای ادویه بهتر است از فلفل ، پودر سیر ، نمک ، فلفل قرمز و پودر آویشن استفاده شود .
حالا کنسرو ذرت را داخل ظرفی می ریزید .
و حرارت می دهید و کره را به آن اضافه کنید .
حالا منتظر باشید تا آب آن کشیده شود .
بعد از اتمام آب ذرت قارچ ها را اضافه می کنید و بعد از آن سس را اضافه می کنید .
در مرحله آخر نیز پنیر را اضافه کرده و صبر کنید تا آب شوند .
کار شما تمام شد و ذرت مکزیکی شما آماده سرو است . نوش جان
طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .