آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه دسر سوهان در خانه به روش ساده و خوشمزه

طرز تهیه دسر سوهان در خانه به روش ساده و خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه دسر سوهان در خانه به روش ساده و خوشمزه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آرد گندم یا قنادی – یک قاشق غذاخوری سر پر
آرد جوانه گندم – ۲ قاشق غذاخوری سر پر
عسل – ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز – یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر – ۲۱۰ گرم
کره – ۱۶۰ گرم
زعفران پودر شده – یک قاشق چای‌خوری
هل پودر شده – یک قاشق چای‌خوری
گلاب – نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
مغز پسته و بادام – به مقدار لازم

۱-برای درست کردن دسر سوهان ابتدا آرد جوانه گندم و آرد گندم یا قنادی را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.

 

ترکیب این دو آرد را به مدت ۳ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.

۲- بعد از ۳ دقیقه قابلمه آرد را از روی شعله بردارید و شکر و گلاب را به آن اضافه کنید و به سرعت و بلافاصله هم بزنید. این ترکیب را دوباره روی شعله ملایم گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا روی مایه سوهان حباب درست شود.

۳-وقتی روی مایه حباب تشکیل شد کره را اضافه کنید تا دوباره روی مایه سوهان حباب تشکیل شود. مایه را هم بزنید تا کره در آن آب شود و سپس گلوکز، زعفران، عسل و پودر هل را اضافه کنید و بازهم بزنید.

 

این مایه را باید به مدت ۲۰ تا۲۵ دقیقه به صورت پیوسته هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود.

۴- در این مرحله یک فویل پهن کنید. روی فویل را با روغن یا کره چرب کنید و مایه سوهان غلیظ شده را با ملاقه روی فویل بریزید. روی مایه سوهان خلال پسته یا انواع بادام بریزید و با یک گوشتکوب چرب شده یا وردنه چرب شده سریع مایه سوهان را پهن کنید. این کار باید خیلی سریع انجام شود.
۵- بعد از این‌که مایه سوهان را باز کردید و سرد شد به راحتی می‌توانید آن را از فویل جدا کنید. به این ترتیب سوهان شما حاضر است.
۶- سوهان را در جای خشک و بدون رطوبت و دور از نورآفتاب در یک ظرف در‌دار قرار دهید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا