طرز تهیه دسر سوهان در خانه به روش ساده و خوشمزه

طرز تهیه دسر سوهان در خانه به روش ساده و خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه دسر سوهان در خانه به روش ساده و خوشمزه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آرد گندم یا قنادی – یک قاشق غذاخوری سر پر
آرد جوانه گندم – ۲ قاشق غذاخوری سر پر
عسل – ۲ قاشق غذاخوری
گلوکز – یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر – ۲۱۰ گرم
کره – ۱۶۰ گرم
زعفران پودر شده – یک قاشق چای‌خوری
هل پودر شده – یک قاشق چای‌خوری
گلاب – نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار
مغز پسته و بادام – به مقدار لازم

۱-برای درست کردن دسر سوهان ابتدا آرد جوانه گندم و آرد گندم یا قنادی را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.

 

ترکیب این دو آرد را به مدت ۳ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود.

۲- بعد از ۳ دقیقه قابلمه آرد را از روی شعله بردارید و شکر و گلاب را به آن اضافه کنید و به سرعت و بلافاصله هم بزنید. این ترکیب را دوباره روی شعله ملایم گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا روی مایه سوهان حباب درست شود.

۳-وقتی روی مایه حباب تشکیل شد کره را اضافه کنید تا دوباره روی مایه سوهان حباب تشکیل شود. مایه را هم بزنید تا کره در آن آب شود و سپس گلوکز، زعفران، عسل و پودر هل را اضافه کنید و بازهم بزنید.

 

این مایه را باید به مدت ۲۰ تا۲۵ دقیقه به صورت پیوسته هم بزنید تا غلیظ و کشدار شود.

۴- در این مرحله یک فویل پهن کنید. روی فویل را با روغن یا کره چرب کنید و مایه سوهان غلیظ شده را با ملاقه روی فویل بریزید. روی مایه سوهان خلال پسته یا انواع بادام بریزید و با یک گوشتکوب چرب شده یا وردنه چرب شده سریع مایه سوهان را پهن کنید. این کار باید خیلی سریع انجام شود.
۵- بعد از این‌که مایه سوهان را باز کردید و سرد شد به راحتی می‌توانید آن را از فویل جدا کنید. به این ترتیب سوهان شما حاضر است.
۶- سوهان را در جای خشک و بدون رطوبت و دور از نورآفتاب در یک ظرف در‌دار قرار دهید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.