طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت خورش قورمه سبزی مجلسی بسیار لذیذ و خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
خورش قورمه سبزی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی می باشد .
طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی
این غذا علاوه بر طعم لذیذ بوی بسیار مطبوعی هم دارد .
سعی کنید برای لذیذترین شدن آن از سبزی تازه استفاده کنید .
خورش قورمه سبزی هرچه بیشتر جا بیفتد خوشمزه تر می شود .
مدت زمان آماده سازی و پختن این خورش خوشمزه حدود ۵ ساعت می باشد .
دقت کنید که مقادیر زیر برای مصرف ۴ نفر می باشند .
مواد لازم :
سبزی قرمه ۳ کیلو گرم
گوشت گوسفندی نیم کیلو گرم
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد
آب غوره ۲ قاشق سوپ خوری
لوبیا چیتی ۱ لیوان
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
هنگام پاک کردن سبزی ساقه های بلند آن را جدا کنید تا خورش طعم آش ندهد .
سبزی را پس از شستن و آب کشی ، خرد کنید .
سبزی های خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید .
برای اینکه خاصیت سبزی ها از بین نرود بهتر است سبزی ها سیاه نشوند .
برای معطر شدن سبزی هنگام سرخ شدن به آن شنبلیله خشک اضافه کنید .
حالا پیاز را بصورت نگینی خرد کرده و در داخل قابلمه سرخ کنید .
گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دهید .
مقدار ۲ لیوان آب در داخل قابلمه ریخته و در آن را ببندید .
برای پختن گوشت می توانید از زودپز هم استفاده کنید .
دقت کنید که لوبیا چیتی ها را باید از شب قبل خیس کنید .
اگر فراموش کردید آنها را در آب بجوشانید سپس آب کشیده کرده و استفاده کنید .
در آخر لوبیا ، سبزی و لیمو عمانی را در داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا خورش کاملا جا بیفتد .
نمک و آبغوره را در آخر به خورش اضافه کنید .
خورش سبزی شما آماده است .
نوش جان !