آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی

طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خورش به؛ یک غذای خوشمزه و پر خاصیت پاییزی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خورش
به -۲۵۰ گرم
لپه – یک چهارم پیمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند – به میزان دلخواه (۷۵۰ گرم)
پیاز – یک عدد
سیر – ۳ حبه
رب گوجه فرنگی – یک چهارم پیمانه (۶۰ گرم)
روغن -۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه – یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق غذاخوری
آب – ۲ فنجان
نمک و زعفران – به میزان لازم
آب لیمو – ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین – یک عدد
شکر -۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

 

۱ – ابتدا پیاز و سیر را خرد و در روغن سرخ کنید؛ بهتر است پیاز و سیرها را به‌صورت ریز خرد کنید.

۲ – گوشت‌ها را به‌صورت خورشی برش و در ماهی تابه تفت دهید تا آب آن گرفته شود.

سپس آن ها را به پیاز و سیرهای سرخ شده اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید تا بوی گوشت کمی گرفته شود.

۳ – بهتر است از شب قبل لپه‌ها را در آب بخیسانید. در هر صورت در این مرحله لپه‌ها را کمی آب پز کنید.

۴ – ترکیب گوشت را در ظرفی بریزید و به همراه آب روی شعله قرار دهید.

۵ – در ظرف جداگانه‌ای مقداری روغن بریزید و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنید.

۶ – بعد از پخته شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه لپه‌های پخته و چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط شما کمی دیگر پخته شود.

۷ – به‌ها را بشویید و به تکه‌های کوچک خرد کنید، سپس آن‌ها را در ماهی‌تابه به همراه کمی روغن تفت دهید.

۸ – به‌های تفت داده شده را با کمی نمک و زعفران دم کشیده و رب‌های باقی مانده داخل ظرف اصلی تهیه خورش بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید تا ترکیب گوشت‌های آماده شده با به پخته شود. حرارت زیر خورش را ملایم کنید تا به طور کامل جا بیفتد و برای ۴۵ دقیقه پخته شود.

۹ – در ۱۵ دقیقه پایانی شکر و آب‌لیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش شما آن‌قدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا