آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه خانگی فیله مینیون

طرز تهیه خانگی فیله مینیون

همینک در مجله آنلاین زندگی با عنوان آموزش طرز تهیه خانگی فیله مینیون در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

فیله مینیون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ بین المللی است که با فیله گوساله پخته می شود .

شما عزیزان به راحتی می توانید این غذای لذیذ را در خانه تهیه کنید .

مواد لازم برای فیله مینیون

فیله گوساله ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای خرد شده و فلفل سیاه به مقدار لازم

پیاز خرد شده ۱ عدد

روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

طرز پخت آسان فیله مینیون

در ابتدا فیله گوساله را به دو تکه برش زده و با کف دست فشار می دهیم تا پهن شود .

حالا پیاز ، روغن ، فلفل دلمه ای و فلفل سیاه را اضافه می کنیم .

گوشت را به مدت ۳ ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .

حالا در داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و هر طرف استیک را به مدت ۵ دقیقه سرخ می کنیم .

( اگر دوست دارین استیکتان آبدار باشد کافی است ۳ دقیقه آن را سرخ کنید )

می توانید در صورت دلخواه استیک را با سس قارچ نوش جان نمایید .

طرز تهیه سس قارچ

مقداری قارچ را به همراه چند تکه پیاز خرد شده با آبگوشت مخلوط کرده و بپزید .

پس از اینکه مواد گفته شده به خوبی له شدند ، ۲ عدد زرده تخم مرغ را به خوبی هم زده و به مواد اضافه کنید .

اجازه دهید ۱۰ دقیقه بر روی حرارت قرار بگیرند .

سپس مواد داخل ظرف را صاف کرده و به همراه استیک میل نمایید .

نوش جان !

طرز تهیه خانگی فیله مینیون (1)

طرز تهیه خانگی فیله مینیون

طرز تهیه خانگی فیله مینیون (2)

آموزش پخت فیله مینیون

طرز تهیه خانگی فیله مینیون (3)

فیله مینیون

این مطلب به دسته غذای خارجی سایت اختصاص دارد .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا