طرز تهیه کیک با شیره انگور یا دوشاب

طرز تهیه کیک با شیره انگور یا دوشاب

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””طرز تهیه کیک با شیره انگور یا دوشاب”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه “کیک با شیره انگور یا دوشاب” را می توانید در ادامه مطلب مشاهده کنید.

مواد لازم برای کیک با شیره انگور یا دوشاب

شیره انگور غلیظ:یک لیوان یا شیره خرما
تخم مرغ:۴ عدد کامل
آرد:۲ لیوان
پکینگ پودر:نصف ق چ
روغن :۳/۴ لیوان
پودر کاکائو: دو سه قاشق

طرز تهیه کیک با شیره انگور یا دوشاب

ابتدا ۴ عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و زرده ها را به ظرف دیگر انتقال داده و با روغن خوب مخلوط کنید، سپس شیره را افزوده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شود.

در مرحله بعد سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند، سپس به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .

قالب را چرب کرده اید و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.

نکات تکمیلی در مورد کیک با شیره انگور یا دوشاب

کیک با شیره انگور یا دوشاب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
کیک با شیره انگور یا دوشاب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.