طرز تهیه ترشی بادمجان فوری

طرز تهیه ترشی بادمجان فوری

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ترشی بادمجان فوری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه در بین ایرانی ها و بسیار پر طرفدار است .

در این مطلب به آموزش “ترشی بادمجان کبابی” خوشمزه می پردازیم.

مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:

سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم

گل کلم :یک عدد کوچک

هویج :یک عدد بزرگ

فلفل سبز تند :دو تا سه عدد

بادمجان کبابی :شش عدد

سرکه:دو تا سه لیوان

ادویه ترشی :به میزان لازم

سیر رنده شده:۴ الی ۵ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

Related image

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:

ابتدا گل کلم را شسته و آن را ریز خرد کنید، سپس روی یک پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

بادمجان ها را بعد از کبابی کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود سپس آن را ساطوری کنید

در مرحله بعد سبزی ها را پاک کرده و بعد از شستن پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود، سپس آن را ساطوری کنید.

در ادامه هویج را رنده کرده و فلفل را هم ساطوری خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.

در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.

در آخر سرکه را به تدریج به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط نمایید.

ترشی آماده است ، آن را در شیشه مورد نظر بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

Image result for ‫ترشی بادمجان کبابی‬&lrm

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.