طرز تهیه تارت بادام یک نفره
شیرینی
مواد لازم
آرد: ۳۰۰ گرم
پودر بادام: ۱۲۰ گرم
شکر: ۲ قاشق چای خوری
کره بدون نمک سرد شده: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
آب یخ: یک تا ۲ قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ زده شده: یک عدد
کره بدون نمک: ۶۰ گرم
شکر: ۹۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
مربای توت فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
برای تهیه پاستری(شیرینی)، ابتدا آرد، شکر و کره را در غذاساز مخلوط کنید. سپس در حین زدن زردههای تخم مرغ، به اندازه کافی آب یخ اضافه کنید تا یک توده چسبنده تشکیل شود. خمیر را از غذاساز خارج کنید و با کیسه فریزر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. پاستری را باز کنید تا به ضخامت ۸ میلی متر برسد. از درون آن شش دایره ۵/۷ سانتی متری ببرید.
شش دایره را درون قالب کیک فنجانی شش خانهای قرار دهید و سفیده زده شده را با برس روی آنها بمالید. آن را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی هر پاستری را کاغذ مومی و روی آن لوبیای خشک یا برنج بریزید تا حرکت نکند.
پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کره بادام زمینی خوشمزه و قوی ” را نیز مطالعه بفرمایید
به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید و کاغذها را بردارید. اجازه دهید سرد شود. برای مواد پر کننده، کره را با ۹۰ گرم شکر بزنید تا پف کند. پودر بادام را در آن بریزید. روی هر پاستری نصف قاشق چای خوری مربا و مخلوط بادام بریزید. پاستری ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا زمانی که پف کند و طلایی شود. آن ها را ۱۰ دقیقه خنک کنید سپس از قالب دربیاورید و بگذارید سرد شود. وقتی تارتها به دمای اتاق رسید آنها را سرو کنید.