طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان

طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”پیشگیری از “طرز تهیه آش ماسوا ؛ آش لذیذ و محلی خوزستان و لرستان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۴ نفر

نخود پخته – ۳۰۰ گرم
بلغور گندم – یک کیلوگرم
پیاز متوسط پوست کنده و خردشده – ۳ عدد
کشک ساییده شده غلیظ – ۵۰۰ گرم
اسفناج خردشده – ۸۰۰ گرم
روغن – ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه – به مقدار لازم
نعناع داغ – به مقدار دلخواه

۱- کمی روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

۲- سپس پیازهای خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

۳- در این مرحله کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.

۴- بلغور گندم را با ۴ تا ۵ لیتر آب در قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

۵- پس از جوشیدن آب، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید بلغور برای دو ساعت، کم کم بپزد و مدام بلغورها را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبند.

۶- اسفناج‌های خردشده را به همراه نخود پخته به بلغور پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش برای یک ساعت جا بیفتد.

۷- در آخرین مرحله پخت، کشک، نمک ، فلفل قرمز را در قابلمه آش بریزید و اجازه دهید با هم چند قل بخورد. آش را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. آش ماسوا پس از ۵ دقیقه آماده است.

۸- آش را با نعناع داغ تزیین کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.