طرز تهیه‌ آش تقویت کننده‌ سیستم ایمنی

طرز تهیه‌ آش تقویت کننده‌ سیستم ایمنی

عدس – دو و نیم پیمانه
‎آرد – ۱ پیمانه
‎ اسفناج – ۲ کیلوگرم
‎چغندر خرد شده – ۱ کیلوگرم
‎نمک – ۲ قاشق غذاخوری
‎نعناع خشک – ۱ قاشق چای‌خوری
‎ پیاز متوسط – ۳ عدد
‎روغن – ۳ قاشق غذاخوری
‎آب انار – ۴ لیوان ( یا رب انار حل شده در آب )
‎ادویه و زردچوبه – به میزان لازم

How to prepare an immune-boosting soup

‎۱- عدس را می پزیم و چغندر و اسفناج را به آن اضافه می‌کنیم تا خوب بپزد.
‎۲- آرد را در آب سرد حل می کنیم و خوب هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم تا لعاب دار شود.
‎۳- پیاز خرد شده و نعناع خشک را هم تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
‎۴- نمک و ادویه و آب انار را هم اضافه می کنیم.
‎۵- آش ۱۵ دقیقه بعد آماده است. ‎به جای آب انار می‌توانیم از سرکه هم استفاده کنیم.
‎نکته
این غذا به دلیل داشتن حبوبات ، سبزیجات و آب انار ،حاوی مقدار زیادی آهن،اسید های چرب امگا۳، پتاسیم، ویتامین B3، مقدار مناسبی آنتی اکسیدان و ویتامین A و … است.‎ همچنین از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند و تقویت کننده سیستم ایمنی ، سلامت پوست و اعصاب است.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.