طرز تهیه آش تقویت کننده سیستم ایمنی
عدس – دو و نیم پیمانه
آرد – ۱ پیمانه
اسفناج – ۲ کیلوگرم
چغندر خرد شده – ۱ کیلوگرم
نمک – ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک – ۱ قاشق چایخوری
پیاز متوسط – ۳ عدد
روغن – ۳ قاشق غذاخوری
آب انار – ۴ لیوان ( یا رب انار حل شده در آب )
ادویه و زردچوبه – به میزان لازم
۱- عدس را می پزیم و چغندر و اسفناج را به آن اضافه میکنیم تا خوب بپزد.
۲- آرد را در آب سرد حل می کنیم و خوب هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم تا لعاب دار شود.
۳- پیاز خرد شده و نعناع خشک را هم تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
۴- نمک و ادویه و آب انار را هم اضافه می کنیم.
۵- آش ۱۵ دقیقه بعد آماده است. به جای آب انار میتوانیم از سرکه هم استفاده کنیم.
نکته
این غذا به دلیل داشتن حبوبات ، سبزیجات و آب انار ،حاوی مقدار زیادی آهن،اسید های چرب امگا۳، پتاسیم، ویتامین B3، مقدار مناسبی آنتی اکسیدان و ویتامین A و … است. همچنین از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری میکند و تقویت کننده سیستم ایمنی ، سلامت پوست و اعصاب است.
منبع،خراسان