ساندویچ مرغ و سبزیجات

ساندویچ مرغ و سبزیجات

نان تُست: یک بسته
سینه مرغ آب پز و ریز شده: یک لیوان
هویج: ۴ عدد
سیب‌زمینی: ۳ عدد
کنسرو نخود فرنگی: نصف لیوان
کنسرو ذرت: نصف لیوان
پیاز رنده شده: ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
سس مایونز: به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده: ۳ تا ۴ عدد
آرد سوخاری: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

Chicken and vegetable sandwich

امروز طرز تهیه میان‌وعده‌ای سبک را به شما آموزش می‌دهیم که می‌تواند روی میز صبحانه یا ناهار یا حتی در نشیمن و جلوی تلویزیون در کنار خانواده سرو شود.

پیشنهاد می کنیم مقاله “لقمه های رولی مرغ و سبزیجات ” را نیز مطالعه بفرمایید

پیازها را همراه با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها و هویج‌ها را که به صورت نگینی ریز خرد کرده‌اید به پیاز اضافه کنید و همراه با روغن تفت دهید تا بپزد سپس نخود فرنگی و ذرت را به همراه مرغ پخته و ریز شده به مواد اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید. سپس نان‌های تست را به صورت مثلثی خرد کنید و روی هر کدام از نان‌ها کمی سس مایونز بمالید. روی نان‌ها کمی از مواد را با قاشق بریزید و طرف دیگر نان را با قطعه دیگر نان بپوشانید. هر کدام از ساندویچ‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ کنید تا زمانی که نان‌ها طلایی رنگ شود. اکنون ساندویچ شما آماده است.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.