آشپزیشیرینی پزی

روش پخت کیک هویج بدون فر

روش پخت کیک هویج بدون فر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”روش پخت کیک هویج بدون فر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم:
تخم مرغ – ۴ عدد
شکر- ۳۰۰ گرم
آرد -۳۰۰ گرم
روغن – ۲۰۰ گرم
هویج رنده شده – یک لیوان
بکینگ پودر – یک قاشق چای‌خوری
وانیل – نوک قاشق چای‌خوری
دارچین – یک دوم قاشق چای خوری
گردوی خردشده – ۱۰۰ گرم

روش تهیه

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) هم زدن زیاد بسیار مهم است.
روغن را اضافه کنید و دو مرتبه هم بزنید.

هویج ریز رنده شده را به مواد اضافه کنید.

گردو را به تکه‌های ریز خرد و به مواد اضافه کنید.
دارچین را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
آرد و بکینگ‌پودر را (که از قبل سه بار الک کرده اید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود.
می‌توانید گلاب نیز اضافه کنید.

مواد آماده شده را در قالب بریزید.

اگر می‌خواهید از فر استفاده کنید، قالب را به مدت یک ساعت در فر با درجه ۱۸۰ بگذارید.
اگر می‌خواهید مثل ما در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمه‌ای بزرگ‌تر از قالب را انتخاب کنید سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.
زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دم کنی استفاده کنید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن بگذارید و اجازه دهید با همان شعله کم بپزد.
زمان پخت کیک بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد.
می‌توانید از مخلوط خامه‌ صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزیین آن استفاده کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا