آشپزیغذاهای ایرانی

روش پخت آش عدس و بلغور

روش پخت آش عدس و بلغور

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس – ۲۰۰ گرم
بلغور گندم – ۲۰۰ گرم
سیب زمینی درشت – یک عدد
پیاز درشت – ۲عدد
سیر – ۳ تا ۴ حبه
عصاره گوشت- ۲ لیتر
نعنا ع خشک – به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز – به میزان لازم
روغن – به مقدار لازم
آب – حدود ۸ تا ۹ لیوان

 

روش پخت

ابتدا عدس و بلغور گندم را از چند ساعت قبل خیس کنید .
سپس در قابلمه ای عدس و بلغور گندم را به همراه ۲ لیتر آب (حدود ۸، ۹ لیوان آب) بریزید و روی گاز با شعله بگذارید.
حدود یک ساعت عدس و بلغور بپزد.البته این زمان بستگی به نوع عدس و بلغور دارد.
پیازها را ریز خرد کنید و در تابه کمی روغن بریزید و آن ها را به همراه کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود .
وقتی پیازتان آماده شد، سیر ها را با رنده ریز، رنده یا له کنید.
ادویه ها را اضافه کنید و حدود یک قاشق و نیم سرپر نعناع اضافه کنید همه مواد فقط در حد چند ثانیه کم تفت بخورد تا نسوزد.
عدس و بلغور که لعاب انداخت یک عدد سیب زمینی درشت را نگینی (مکعبی) خرد و به آن ها اضافه کنید.
عصاره گوشت را اضافه کنید و همین طور پیاز داغی را که آماده کرده بودید به مواد بیفزایید.
کمی نمک به آش اضافه کنید و بعد خوب هم بزنید با شعله کم با در نیم باز اجازه دهید یک ربع تا ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
این آش خوشمزه را با نعنا ع داغ سرو کنید .
می توانید به دلخواه کمی کره اضافه کنید.

 

منبع: خراسان

امیدواریم از مطلب “روش پخت آش عدس و بلغور” استفاده کرده باشید. نظر خود را در خصوص این مطلب با ما در میان بگذارید.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا