روش های نگهداری بهتر نان

روش های نگهداری بهتر نان
هم اکنون در بخش خانه داری مجله آنلاین فارسی ها با روش های حفظ و نگهداری بهتر نان در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
روش های نگهداری بهتر نان
نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت درست نگه داری نشود ، سریع کپک میزند و فاسد میشود .
در ادامه نکاتی را برای نگهداری صحیح نان بخوانید .
نگهداری صحیح نان
قبل از سرد شدن کامل نان ها آنها را دسته بندی نکنید و داخل نایلون نگذارید .
این کار باعث خمیری شدن و فاسد شدن آنها میشود .
نان مناسب و خوب دارای آرد خوب ، خمیر تخمیر شده و نانوای ماهر است .
سعی کنید از نانوایی های خوب نان تهیه کنید . در ایجاد ضایعات نان آرد مصرفی ۵۰ درصد تاثیر گذار است .
موقع خرید نان ، پس از سرد کردن آنها ، نان ها را در پارچه بگذارید نه نایلون ، زیرا ماندگاری آنها بهتر میشود .
سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان تهیه کنیم .
مصرف نان تازه مناسب تر است و تولید ضایعات نان را کاهش میدهد .
نگهداری نان در یخچال موجب فساد زودرس آن میشود .
نان با نگهداری در فریزر هم خواص خود را از دست میدهد گرچه ممکن است با گرم کردن تازگی خود را به دست آورد .