روش آسان تهیه شکلات خانگی
کره کاکائو- ۴۸ گرم
پودر کاکائو- ۲۶ گرم
شکر- ۱۴ گرم
وانیل – یک دوم قاشق چایخوری
۱- یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس یک کاسه شیشه ای یا استیل را روی قابلمه قرار دهید.
(اطمینان حاصل کنید که آب با ته کاسه حداقل ۲ سانتی متر فاصله داشته باشد.)
۲- کره کاکائو را داخل کاسه بریزید و به روش بن ماری کاملا ذوب کنید. می توانید کره را از قبل رنده کنید تا سریع تر ذوب شود.
۳- کاکائو را به کره ذوب شده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا جایی که مایه براق شود.
۴- هنگامی که مایه شکلات خانگی براق و خامه ای شد، شکر و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا شکر کامل حل شود.
۵- مواد را چند ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. سپس قالبها را داخل ظرفی با درمحکم بگذارید و یک ساعت در یخچال قرار دهید.
۶- به جای کره کاکائو از روغن نارگیل خوراکی یا کره معمولی هم می توانید استفاده کنید.
۷- در صورت استفاده از روغن نارگیل، شکلات سختی قبل را ندارد اما منیزیم بیشتری خواهد داشت.
۸- برای شیرین کردن شکلات، به جای شکر می توانید شربت افرا یا عسل به کار ببرید.
۹- هنگام ریختن مایه شکلات در قالب می توانید مغز بادام یا فندق نیز داخل آن بگذارید.
۱۰- اگر شکلات به راحتی از قالب خارج نشد، ۱۰ دقیقه آن را در فریزر قرار دهید یا با دسته چاقو ضرباتی به پشت قالب بزنید. همچنین می توانید قالب را چند بار روی سطح صاف بکوبید تا شکلات ها آزاد شوند.
۱۱- این که شکلاتها ابتدا در دمای محیط باشد و خیلی سریع خنک نشود، مهم است. اگر آنها را سریع و مستقیم در یخچال قرار دهید، ممکن است در معرض رطوبت قرار بگیرد و سفت نشود یا روی آن تیره و کدر شود.
منبع،خراسان