راهنمای مراقبت از ظروف نچسب

راهنمای مراقبت از ظروف نچسب

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”راهنمای مراقبت از ظروف نچسب” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم . 

ظرف های نچسب مانند انواع قابلمه، تابه و قالب کیک یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین لوازم آشپزی در هر آشپزخانه‌ای ا‌ست. این ظرف ها به دلیل پوشش ویژه‌ای که روی آن‌ها قرار می‌گیرد حساس‌تر از دیگر ظرف های آشپزی هستند و مراقبت و استفاده از آن‌ها، اصول و محدودیت‌هایی دارد که نیاز است حتما رعایت کنید. با رعایت این اصول می‌توانید عمر قابلمه و تابه نچسب آشپزخانه‌تان را افزایش دهید تا مجبور به تعویض مکرر آن‌ها نباشید.

دمای مناسب |

دمای بالا می‌تواند پوشش نچسب ظرف‌ها را از بین ببرد. به همین دلیل هیچ‌گاه نباید ظرف خالی را گرم کنید.

بهترین راه این‌ است که پیش از گذاشتن ظرف روی اجاق همیشه اندکی روغن در آن بریزید.

در مدل‌های مختلف تابه و قابلمه تفلون نشانگری برای میزان دمای ظرف پیش‌بینی شده که با تغییر رنگ به شما اطلاع می‌دهد ظرف به میزان دمای مجازش رسیده است.

همچنین دقت کنید که از ظرف با جنس مناسب برای نوع پختی که می‌خواهید استفاده کنید.

ظرف هایی که از پوشش تفلون برای نچسب شدن بهره می‌برند، در دمای بالاتر از ۲۶۰ درجه سانتی گراد مقاومت خود را از دست می دهند

و گازهایی را آزاد می‌کنند که علایمی نظیر آنفلوآنزا در انسان پدید می‌آورند.

بنا بر اعلام انجمن سرطان آمریکا، بیشتر ظرف های نچسب مناسب قرارگیری در فر نیستند.

برای استفاده در فر بهتر است سراغ ظرف های چوبی یا پلاستیکی مناسب فر بروید.

شست‌وشوی مناسب |

برای شستن ظرف های نچسب در ابتدا اجازه دهید خنک شوند.

ریختن آب سرد روی یک تابه داغ موجب می‌شود یکدستی ظرف از بین برود

و امکان پخش دما به‌طور یکسان در تمام سطح خود را از دست بدهد.

برای شستن این‌گونه ظرف ها پیشنهاد می‌شود

به جای استفاده از ماشین ظرف شویی، از شست‌وشوی دستی با آب ولرم استفاده کنید.

دقت داشته باشید به‌هیچ عنوان از سیم ظرف شویی یا اسکاچ زبر استفاده نکنید

و یک ابر نرم برای شستن ظرف های نچسب در اختیار داشته باشید.

شوینده‌های قوی نیز می‌توانند پوشش‌های مختلف این ظرف‌ها را از بین ببرند.

نگهداری مناسب |

قرار دادن ظرف ها روی یکدیگر و تلنبار شدن‌شان در کابینت می‌تواند

موجب ایجاد خط و خش روی سطح نچسب ظرف‌ها شود و در نتیجه مزیت آن‌ها را از بین ببرد.

اگر فضای محدودی برای نگهداری ظرف های مختلف دارید حتما از کاغذ، حوله یا پارچه برای قرار دادن ظرف‌ها روی هم استفاده کنید.

این ظرف ها عمر همیشگی ندارند |

واقعیت این ا‌ست که عمر ظرف های نچسب به اندازه ظرف‌های چدنی نیست.

در نتیجه با رعایت تمام این موارد و حتی بیش از این‌ها نیز نمی‌توان انتظار داشت

که این ظرف ها عمری همیشگی داشته باشند و بالاخره روزی فرا می‌رسد که لازم است آن‌ها را تعویض کنید.

دقت کنید برای حفظ سلامت خود و خانواده‌تان به محض مشاهده خط و خش روی پوشش نچسب ظرف ها، آن‌ها را از رده خارج کنید و به دنبال ظرف تازه‌ای باشید.

نویسنده : مارال مرادی،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.