آشپزیشیرینی پزی

راز و رمز یک حلوای خوشمزه

راز و رمز یک حلوای خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”راز و رمز یک حلوای خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

برای شما هم پیش آمده است که یک باره هوس خوردن حلوا بکنید و تمام مواد لازم آن را داشته باشید.

 

پس دست به کار شوید و به نکاتی که در ادامه برای پخت بهتر حلوا ارائه داده ایم، توجه کنید.
۱-یکی از نکاتی که برای تهیه حلوا باید به آن توجه داشته باشیم و شاید اولین و اصلی ترین نکته هم باشد، آرد و روغن است که از مرغوب ترین مواد باشد.
۲- برای تهیه حلوا باید با حوصله آرد (سبوس دار نان سنگک) را الک کنید تا همه ذرات آن در روغن تفت بخورد و گلوله نشود.
۳-بهترین روغن برای تهیه حلوا، روغن های حیوانی و زرد رنگ است. بعضی از ترکیب روغن جامد و مایع استفاده می کنند.

۴-برای معطر کردن حلوا از هل ساییده استفاده کنید تا دانه های آن زیر دندان نیاید.

۵- پخت حلوا با روغن مایع حلوا را شل می کند که قابل ریختن در قیف و کار با ماسوره نخواهد بود.
۶- مقدار شکر باید دقیق باشد. کمی آن (شهد) باعث می‌شود حلوا انسجام نداشته باشد و تکه تکه شود.
۷- یک نکته کلیدی در تهیه حلوا این است که دمای شهد و آرد تفت داده شده باید یکسان باشد.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا