آشپزیغذاهای ایرانی

دستور پخت ادویه مخصوص پلو

دستور پخت ادویه مخصوص پلو

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت ادویه مخصوص پلو” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

برگ گل محمدی – ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین -۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز – یک قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز – یک دوم قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل – یک دوم قاشق چای‌خوری
جوز هندی – یک چهارم قاشق چای‌خوری
دانه هل -۶ عدد
دانه میخک -۲ عدد

۱-برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شود.
۲- در صورتی که تمایل دارید این ادویه طعمی تند و تیز داشته باشد، حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
۳- در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج و با یک الک ریز الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های آن ها جدا شود.
۴- در ادامه یک ظرف شیشه ای در دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.
۵- ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم سپس در آن‌را می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا