خاویار بادمجان چیست

خاویار بادمجان چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان خاویار بادمجان چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار خاویار بادمجان است .

همانطور که می دانید بادمجان دارای منبع غنی از انرژی و کربوهیدرات است و یک غذای کم کالری محسوب می شود .

این غذای پرطرفدار بسیار تند است و می توانید آن را با نان و یا چلو نوش جان کنید .

برای اینکه این غذای خوشمزه را در منزل درست کنید باید مواد زیر را داشته باشید .

بادمجان : ۴ عدد

پیاز : ۲ عدد

سیر : ۴ حبه

گوجه فرنگی : ۲ عدد

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

جعفری : ۵۰ گرم

آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : به مقدار کافی

نمک : به میزان کافی

اول از همه بادمجون ها را به صورت کبابی روی حرارت مستقیم قرار می دهیم .

یا اینکه می توانید آن را آبپز کنید .

در مرحله بعدی گوجه ها رو روی حرارت کباب می کنیم و بعد از آنکه خنک شد پوست آن را می گیریم .

حالا اونا رو خرد می کنیم

بعد از آن نوبت به پیاز و سیره اونا را خرد می کنیم و با روغن زیتون سرخ می کنیم تا نرم شود .

گوجه ها رو که خرد کرده بودیم را در تابه اضافه می کنیم تا آب آن تبخیر شود .

حالا ادویه ها را اضافه می کنیم .

بعد مواد را با گوشتکوب له می کنیم .کمی به آن رب گوجه اضافه می کنیم تا خوش رنگ شود .

حالا جعفری و آب لیمو را اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم .

بعد از ۱۰ دقیقه خوراک ما جا افتاده است .

حالا خاویار بادمجان ما آماده است و می توانید آن را با نان و یا پلو سرو کنید و میل نمایید .

خاویار بادمجان چیست

خاویار بادمجان چیست

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.