
بهترین راه نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بهترین راه نگهداری از قارچ بدون آنکه سیاه شود ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
قارچها کالری کمی دارند، چربی یا کلسترولی در آن ها پیدا نمیشود و مقدار نمک بسیار کمی دارند.
گروهی از ویتامینها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچها وجود دارد و به همین دلیل باید در غذای روزانه استفاده شوند .
در ادامه به روش های نگهداری و پخت قارچ اشاره می کنیم :
قارچ را پیش از مصرف نشویید زیرا همانند اسفنج مقدار زیادی آب به خود جذب می کند. در این صورت هنگام پخت، آب را پس می دهد و طعم آن تغییر می یابد.
قارچ را در کیسه پارچه ای یا کاغذی بگذارید و بیش از دو روز در یخچال نگهداری نکنید .
هنگام شست وشو، قارچ را در آب قرار ندهید؛ بلکه آن را با یک برس کوچک بشویید و با دستمال خشک کنید.
برای این که قارچ آب زیادی نداشته باشد، ۱۵ دقیقه آن ها را در فر گرم و سپس در تابه آماده کنید.
اگر قارچ ها خشک شده است، روی آن ها آب بریزید و یک دقیقه در مایکروویو با دمای بالا بگذارید و سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در همان آب گرم بماند.
برای این که قارچ هنگام پخت سیاه نشود، چند قطره آب لیمو به آن اضافه و قارچ را با حرارت بالا سرخ کنید. البته شست و شوی قارچ با آب و سرکه نیز به سفیدشدن آن کمک می کند.
نویسنده : مریم سادات کاظمی،خراسان