بستنی خانگیِ سریع و ارزان قیمت

بستنی خانگیِ سریع و ارزان قیمت

شیر پر چرب – یک لیتر
زعفران – به مقدار لازم
شکر – ۵۰۰ گرم
گلاب – نصف استکان
ثعلب -فقط یک قاشق مرباخوری سرخالی
خلال پسته – ۵۰ گرم
خامه معمولی – ۱۰۰ گرم

 

Quick and cheap homemade ice cream
۱- برای درست کردن بستنی سنتی، ابتدا خامه را در یک سینی بریزید

و با یک جسم صاف آن را کف سینی پهن کنید تا قطر آن تقریبا به ۲ میلی متر برسد.

۲- سینی خامه را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

۳- در این فاصله شیر را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد، در این زمان زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شیر اضافه کنید.

۴- شکر و ثعلب را در ظرفی مخلوط و به تدریج به قابلمه شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.

۵- زیر قابلمه را خاموش کنید و روی یخ قرار دهید تا خنک شود ، کمی مواد را هم بزنید تا کشدار شود.
۶- بعد از این‌که مواد کمی خنک شد آن را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود.

۷- هر نیم ساعت مواد را از فریزر بیرون آورید و هم بزنید، تا پنج مرحله این کار را انجام دهید تا بستنی به خوبی کش بیاید.

۸- در آخر پسته و خامه یخ زده را خرد و به بستنی اضافه کنید ، بستنی را دربستنی خوری بریزید و سرو کنید.

نکات مهم

۱- برای تهیه بستنی بهتر است از خامه ۳۵ درصد به بالا استفاده کنید.

۲- اگر ثعلب مورد استفاده در بستنی خوب و مرغوب نباشد ،بستنی یخ می زند و کشدار نمی‌شود.توجه داشته باشید استفاده از ثعلب زیاد خطر دارد.

۳- شکر زیاد مانع بستن بستنی می‌شود.

۴- شیر را قبل از تهیه بستنی حتما بجوشانید.

۵- مقدارزعفران در بستنی باید طوری باشد که بعد از آماده شدن بستنی کم رنگ تر نشود.اگر می خواهید تکه های خامه درون بستنی یخ نزند ،حتما باید از خامه پرچرب استفاده کنید.

۶- خامه را کمی با چنگال بزنید و در یک سینی لبه دار یا یک ظرف پیرکس که کف آن پلاستیک فریزر پهن کرده اید، بریزید و صاف کنید، سپس داخل فریزر قرار بدهید تا خودش را بگیرد.

۷- برای تهیه بستنی شکلاتی می‌توانید به‌جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.