افزایش مصرف گوشت با بروز علائم آسم در کودکی چه ارتباطی دارد؟

افزایش مصرف گوشت با بروز علائم آسم در کودکی چه ارتباطی دارد؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”افزایش مصرف گوشت با بروز علائم آسم در کودکی چه ارتباطی دارد؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طبق گزارش محققان، مواد موجود در گوشت پخته با افزایش ریسک خس خس سینه در کودکان مرتبط است.

محققان بیمارستان مونت سینای آمریکا دریافتند عادت های غذایی در اوایل زندگی ممکن است با خس خس سینه و ابتلا به بیماری آسم در آینده مرتبط باشد.

در این مطالعه، ۴۳۸۸ فرد ۲ تا ۱۷ ساله از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ زیر نظر بودند و عادت های رژیم غذایی والدین و فرزندان شان مورد نظرسنجی قرار گرفت. محققان از داده‌های نظرسنجی برای ارزیابی ارتباط بین AGE رژیم غذایی و فراوانی مصرف گوشت و علایم تنفسی استفاده کردند.

آن ها دریافتند که مصرف بیشتر AGE به طور قابل توجهی با افزایش احتمال خس خس سینه همراه است. محققان معتقدند ترکیبات التهاب زا موسوم به AGE (advanced glycation end-products)، نمونه‌ای از فاکتورهای پرخطر رژیمی در اوایل زندگی هستند که در پیشگیری از بیماری‌های التهابی مجاری تنفسی نقش دارند. تحقیق در باره شناسایی عوامل رژیم غذایی که بر علایم تنفسی در کودکان تأثیر می‌گذارد مهم است، زیرا این خطرات به طور بالقوه قابل تغییر هستند.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.