آشپزیغذاهای خارجی

استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند

استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند

این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسد.

 

در ضمن زمان پخت آن بسیار کم است و ساده و بی دردسر تهیه می شود.
مواد لازم برای استیک مرغ:
سینه مرغ بی استخوان و پوست :یک عدد
روغن ذرت ( یا زیتون ) :۲ ق غ
رنده ی پوست لیموترش :۲ عدد
آب لیمو :۴ ق غ
گشنیز تازه خرد شده :۲ ق غ
دانه فلفل سیاه آسیاب شده :به مقدار لازم
روغن ذرت اضافی :برای چرب کردن روی مرغها
مواد لازم برای سس مایونز لیمویی تند
مایونز :۴ ق غ
فلفل قرمز بدون تخم و ریز شده:۱ عدد (یا پودر فلفل قرمز)
رنده ی پوست لیموترش : ۱ عدد
آب لیمو :۲ ق چ
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند

ابتدا سینه مرغ را از وسط جدا کرده و هر تکه را از عرض برش بزنید، حالا چهار تکه مرغ را روی یک سطح صاف قرار داده و روی آن یک لایه پلاستیک پهن کرده و کمی بکوبید تا نازک شود.

حالا پوست دو عدد لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و در کاسه ای بریزید، سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه نمایید.

در ادامه روغن ذرت و فلفل سیاه را بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس روی مرغها بریزید و خوب ماساژ دهید تا همه جای مرغ به مواد آغشته شود.

مرغ های مزه دار شده را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد و ترد شود.

در این فاصله پوست یک عدد لیمو ترش را رنده کرده و با آب لیمو، نمک، فلفل ، فلفل خرد شده و مایونز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

حالا گریل را روشن کنید تا داغ شود، سپس مرغ ها را از مواد خارج کرده و روی یک دستمال نخی قرار داده و لایه دیگر دستمال را روی آن برگردانید و کمی فشار دهید تا خشک شود.

گریل را بعد از داغ شدن کمی چرب کرده و مرغ ها را داخل آن بچینید، زمانی که یک طرف مرغ ها گریل شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم گریل شده و بپزد.

مرغ های گریل شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید، سس را روی برش های مرغ بریزید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد استیک مرغ
استیک مرغ جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
استیک مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا