آشپزیغذاهای خارجی

ارمنی پلو با مرغ با طعمی خاص و دلنشین

ارمنی پلو با مرغ با طعمی خاص و دلنشین

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”ارمنی پلو با مرغ با طعمی خاص و دلنشین” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“ارمنی پلو” با با بال مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است

که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است

و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.

مواد لازم برای ارمنی پلو با بال مرغ
بال مرغ :۶ عدد
برنج:۲ پیمانه
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن :به مقدار لازم
زعفران آبکرده:مقداری

طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.

کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ارمنی پلو
ارمنی پلو جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
ارمنی پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا