آیا ماهی تیلاپیا برای شما مضر است؟

آیا تیلاپیا مضر است؟

تیلاپیا ، ماهی محبوب آب شیرین ، به دلایل مختلف از نظر مصرف مواد غذایی مضر است. آیا تیلاپیا برای شما مضر است؟ آیا باید از آن اجتناب کرد؟ قبل از اینکه آن را در بشقاب خود داشته باشید یا تصمیم بگیرید مدت طولانی از رژیم خود خارج شوید ، بگذارید نگاهی به  مضرات تیلاپیا بیندازیم .

تیلاپیا

تیلاپیا یک نوع ماهی آب شیرین است که از رودخانه ها و دریاچه های آفریقا نشات گرفته است. برخی ممکن است آن را به عنوان ماهی سیکلید تشخیص دهند. با این حال ، هر دو به سادگی نام های متداول برای انواع ماهی ها در قبیله سیکلید تیلاپین هستند. به طور کلی برای آب های گرم مناسب است.

از نظر تاریخی ، سیچلاید ماهی قابل توجهی در مصر بود. در زمان های کنونی ، در سراسر جهان دارای اهمیت تجاری شده است. بخشی از آن به دلیل سازگاری این ماهی و تا حدی به دلیل محبوبیت آن به عنوان گزینه ای برای پرورش آبزیان است.

با این حال ، سازگاری آن باعث تهاجمی شدن آن نیز می شود. ماهی در چندین مکان ، با غذای متنوع رشد می کند و می تواند برای برخی از اکوسیستم ها دردسر ایجاد کند.

آیا تیلاپیا مضر است؟

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم ماهی تیلاپیا:

آب [g] 71.59
انرژی ۱۲۸
انرژی [kJ] 538
پروتئین [g] 26.15
چربی کل (چربی) [g] 2.65
خاکستر [g] 1.14
کلسیم ، کلسیم [میلی گرم] ۱۴
آهن ، آهن [میلی گرم] ۶۹/۰
منیزیم ، منیزیم [میلی گرم] ۳۴
فسفر ، P [میلی گرم] ۲۰۴
پتاسیم ، K [میلی گرم] ۳۸۰
سدیم ، سدیم [میلی گرم] ۵۶
روی ، روی [میلی گرم] ۴۱/۰
مس ، مس [میلی گرم] ۰٫۰۸
منگنز ، منگنز [میلی گرم] ۰۴/۰
سلنیوم ، Se [میکروگرم] ۵۴٫۴
تیامین [میلی گرم] ۰۹/۰
ریبوفلاوین [میلی گرم] ۰٫۰۷
نیاسین [میلی گرم] ۴٫۷۵
اسید پانتوتنیک [میلی گرم] ۶۶/۰
ویتامین B-6 [میلی گرم] ۰٫۱۲
فولات ، کل [میکروگرم] ۶
فولات ، غذا [میکروگرم] ۶
فولات ، DFE [میکروگرم] ۶
کولین ، کل [میلی گرم] ۵۱٫۳
بتائین [میلی گرم] ۲۶٫۳
ویتامین B-12 [میکروگرم] ۱٫۸۶
ویتامین E (آلفا توکوفرول) [میلی گرم] ۷۹/۰
توکوفرول ، گاما [میلی گرم] ۰٫۰۶
ویتامین D (D2 + D3) ، واحدهای بین المللی [IU] 150
ویتامین D (D2 + D3) [میکروگرم] ۳٫۷
ویتامین D3 (کلکالسیفرول) [میکروگرم] ۳٫۷
ویتامین K (فیلوکوینون) [میکروگرم] ۰٫۹
اسیدهای چرب ، اشباع کل [g] 0.94
اسیدهای چرب ، کل غیر اشباع مایع [g] 0.96
اسیدهای چرب ، کل غیر اشباع پلی گرم [g] 0.6
کلسترول [میلی گرم] ۵۷
تریپتوفان [g] 0.27
ترئونین [g] 1.16
ایزولوسین [g] 1.22
لوسین [g] 2.04
لیزین [g] 2.32
متیونین [g] 0.77
سیستین [g] 0.27
فنیل آلانین [g] 1.05
تیروزین [g] 0.87
والین [g] 1.28
آرژنین [g] 1.59
هیستیدین [g] 0.59
آلانین [گرم] ۱٫۴۹
اسید آسپارتیک [g] 2.81
اسید گلوتامیک [g] 3.92
گلیسین [g] 1.22
پرولین [g] 0.95
سرین [g] 0.96

پیشنهاد می کنیم مقالهدستور پخت خوشمزه برای ماهیرا نیز مطالعه بفرمایید.

آیا ماهی تیلاپیا برای بدن مضر است؟

تیلاپیا به طور گسترده ای در پرورش آبزیان محبوب است ، به این معنی که در سراسر دنیا مزارع پرورش ماهی بسیاری وجود دارد که یک یا چند نوع از این ماهی ها را به تنهایی تولید می کنند. سپس این محصولات به بازارهایی که تقاضای این ماهی ها وجود دارد صادر می شوند.

نیازهای ساده زیست محیطی ، توانایی بلوغ سریعتر و تولید مثل سریع آنها باعث تسلط آنها بر سایر عناصر اکوسیستم شده است. آنها همچنین با توانایی شنا کردن در پایین دست در آبهای شور در شرایط نامساعد قادر به زنده ماندن بهتر هستند. بنابراین ، هنگام پرورش این ماهی ها بهتر است آنها را در یک محفظه نگهداری کنند ، در غیر این صورت فرار برای آنها آسان تر است.

با توجه به تولید تجاری گسترده سیچلاید ، نگرانی در مورد ایمنی مصرف این مواد در حال افزایش است. شرایطی که آنها پرورش می یابند ، با گزارش هایی که از ماهی با آنتی بیوتیک تغذیه می شود ، جای نگرانی است.

نگرانی دیگر در مورد غیر ایمن بودن تیلاپیا برای مصرف این است که اصلاح ژنتیکی یا مهندسی شده باشد. هیچ نوع گونه تیلاپیا GM یا GE هنوز توسط FDA برای مصرف تأیید نشده است.

آنچه که ماهی تیلاپیا در مزرعه پرورش داده می شود و شرایط این مزارع نیز باعث نگرانی می شود. پیش از این ، گزارشاتی از ماهی تیلاپیا در مزارع که از کود دامی تغذیه می شدند ، منتشر شده بود ، بنابراین خطر آلودگی ایجاد می شد. همچنین اشاره شد که تیلاپیا در شرایط شلوغ و غیر بهداشتی پرورش می یابد.

آیا ماهی تیلاپیا برای بدن مضر است؟
آیا تیلاپیا مضر است؟

آیا تیلاپیا برای مصرف بی خطر است؟

در صورت تهیه قابل اطمینان ، این ماهی برای مصرف بی خطر است. زیرا ماهی است که دارای مقدار کمی جیوه است ، بنابراین او را به یکی از گزینه های ایمن تبدیل می کند. داشتن ۲-۳ وعده در هفته بی خطر است ، به شرطی که از منابع معتبری خریداری شده باشد. ترجیحاً ماهی تیلاپیا را که به صورت محلی تهیه می شود خریداری کنید. اگر این کار دشوار است ، یکی از منابع شناخته شده و ایمن را انتخاب کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.