آموزش درست کردن پنکیک اسفناج با یک طعم منحصر به فرد

آموزش درست کردن پنکیک اسفناج با یک طعم منحصر به فرد

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش درست کردن پنکیک اسفناج با یک طعم منحصر به فرد” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خانواده ی پنکیک ها دنیایی از طعم های متنوع دارد،“پنکیک اسفناج” نیز یکی از اعضای این خانواده با طعم منجصر به فرد خود است.

مواد لازم برای پنکیک اسفناج

اسفناج خرد شده:۵۲۰ گرم
آرد گندم :نصف پیمانه (۵۰ گرم)
زرده ی تخم مرغ :۱ عدد
شیر پاستوریزه :۲ پیمانه (۳۰۰ میلی لیتر)
کره ی پاستوریزه ی گیاهی :۱ قاشق غذاخوری
آرد سبوس دار:۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودای رنده شده :۳۰ گرم
ژامبون مرغ خرد شده :۴۰ گرم
قارچ خرد شده :۴۰ گرم
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی :۳- ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک:۳-۲ عدد
سیب زمینی استانبولی کوچک آب پز :۶-۵ عدد
نمک:به مقدار لازم

طرز تهیه پنکیک اسفناج

ابتدا قارچ را خرد کرده و داخل تابه ای تفت دهید تا حدی که کمی سرخ شد. ژامبون را هم خرد کرده و کنار بگذارید.

 

کره را در تابه دیگری بریزید و آرد را افزوده و برای یک دقیقه تفت دهید، سپس شیر را به تدریج افزوده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

 

ژامبون مرغ و قارچ تفت داده شده را افزوده و پنیر گودای رنده شده را هم بریزید و همه مواد با مخلوط کرده و با حرارت کم بگذارید بماند.

 

در این فاصله اسفناج را در تابه ای بریزید و کمی تفت دهید تا نرم شده و آب آن تبخیر شود سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

حالا تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود، سپس آرد گندم را با یک لیوان شیر مخلوط کرده و زرده تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

 

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس هر بار مقداری از مایه پنکیک را کف تابه بریزید و بچرخانید تا پخش شود.

 

بعد از اینکه یک طرف پنکیک سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود. پنکیک ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید.

 

هر پنکیک را از وسط تا زده و مقداری از مواد میانی را داخل آن بریزید و سرو نمایید.

 

نکات تکمیلی در مورد پنکیک اسفناج

پنکیک اسفناج جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
پنکیک اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.