طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوش رنگ در منزل

طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوش رنگ در منزل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوش رنگ در منزل ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در مربای بهارنارنج اگر می خواهید شکوفه ها حالت ترد داشته باشند باید انها را قبل از پختن چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید و بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را ادامه دهید.

مواد لازم برای مربای بهارنارنج

مواد لازم اندازه
گل بهار نارنج ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش ۲ ق س
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۳ پیمانه
مربا گل بهارنارنج
روش تهیه مربای بهارنارنج

گرفتن تلخی بهار نارنج
بهار نارنج داری مزه و طعم تلخی است که باید آن را ۲۴ ساعت قبل از استفاده کردن آماده کنید و تلخی آن را بگیرید.

برای این کار بهار نارنج را ابتدا چند بار در آب جوش بجوشانید و بعد از نیم ساعت آب را خالی کنید و مجددا این کار را تکرار کنید.سپس آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد نگه دارید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید تا تلخی بهار نارنج کاملا گرفته شود.

مربای آسان

ترکیب بهار نارنج و شکر و آماده شدن مربای بهار نارنج

سپس شکر را با ۳ پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از اینکه آب به جوش آمد بهار نارنج را داخل آن بریزید تا به آرامی بجوشند و کم کم مربا قوام بیاید.

نکته

بهار نارنج را میتوانید قبل از استفاده چند ساعت در آب و آهک خیس کنید تا بعد از پخت حالت ترد داشته باشد.

نکات تکمیلی در مورد مربای بهارنارنج

مربای بهارنارنج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
مربای بهارنارنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.