چند ایده برای تنوع دادن به صبحانه

چند ایده برای تنوع دادن به صبحانه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چند ایده برای تنوع دادن به صبحانه ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پودینگ چیا و کره بادام‌زمینی و موز

برای تهیه این پودینگ به دانه چیا، موز و کره بادام‌زمینی نیاز دارید. این مواد را از شب قبل باهم مخلوط کنید. دانه چیا به دلیل داشتن ویتامین و مواد معدنی یک صبحانه کامل محسوب می‌شود.( چیا ، گیاهی است یک‌ساله از سرده نو خانواده نعنا این گیاه بومیآمریکامرکزیاست. این گیاه را برای مصرف دانهآن می‌کارند، گرچه خود گیاه کاربرد تزئینی هم دارد.)

مافین سبزیجات و بلوبری

این مافین می‌تواند یک صبحانه کامل باشد که سرشار از فیبر و امگا ۳ است. موز له‌شده می‌تواند چربی و قند این مواد را کاملاً کاهش دهد.

تخم‌مرغ اسفناج و پنیر

پختن تخم‌مرغ به همراه سبزیجات، پنیر و روغن می‌تواند بهترین گزینه برای یک صبحانه عالی باشد.

 

چندایده برای تنوع دادن به صبحانه

مافین کدو، موز و شکلات تکه‌ای

هر صبحانه‌ای که از سبزیجات تهیه شود بهترین گزینه محسوب می‌شود. این مافین از روغن نارگیل، کدوسبز، موز، آرد گندم و شکر قهوه‌ای تهیه می‌شود و می‌توان کمی شکلات تکه‌ای هم به آن افزود.

ساندویچ وافل

این ساندویچ صبحانه می‌تواند یک گزینه فوری برای زمان‌هایی باشد که عجله دارید. یک وافل را برداشته و به دو قسمت تقسیم کنید. ۲ قاشق غذاخوری کره بادام و ژله به آن افزوده و کمی توت‌فرنگی روی آن قرار دهید.

 

بلغور جو دوسر، سیب و دارچین

جو دوسر را در تابه ای ریخته و نمک، شکر، عسل و شیر یا آب را به آن اضافه کنید. حرارت دهید تا آب یا شیر به خورد مواد برود. حرارت را خاموش کرده و مواد را کنار بگذارید. در کاسه ای سیب را به شکل مربع های کوچک خرد کنید و روی آنها دارچین بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل به سیب ها اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کنند. هنگامی که فرنی حاضر شد، سیب و دارچین و عسل را نیز به آن اضافه نمایید. توصیه می شود که آن را با آجیل، کشمش و میوه های خشک سرو کنید تا خواصش بیشتر شود.

پن کیک با مربا

تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده و نمک، شکر و آرد را کم کم به مواد بیفزایید. تابه را با کره کمی چرب کنید. به اندازه یک ملاقه از مواد بردارید و کف تابه ای نچسب بریزید. بین ۳۰ تا ۷۰ ثانیه طول می کشد تا هر طرف پن کیک قهوه ای رنگ شود. پن کیک ها را با مربا تزئین کرده و نوش جان کنید.

ساندویچ سیب و کره بادام زمینی

هر سیب را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قاشق چای خوری کره بادام زمینی روی هر لایه قرار دهید. روی آن را با پسته و کشمش بپوشانید. این دستور نیاز به پخت ندارد و به راحتی می توانید آن را تهیه نمایید.

منابع:پروشات هفت گنج

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.