طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر

طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

اگر فر ندارید نیاز به نگرانی نمی باشد زیرا بهترین مدل های پیتزا را نیاز می توان بدون فر در خانه تهیه نمود.

طرز تهیه ۳ مدل پیتزای بدون فر :

امروزه کمتر کسی پیدا می شود که علاقه به پیتزا نداشته باشد و اگر پیتزا در خانه تهیه شود علاقه چند برابر می شود چون در کنار خوشمزگی از سالم بودن آن نیز مطمئن می شوید .

اگر فر در دسترس ندارید نگران نباشید چون می توانید انواع مختلف پیتزا را در تابه درسته کنید پس با ما همراه باشید تا ۴ مدل پیتزای بدون فر یا همان پیتزای تابه ای را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون فر :

پیتزای مرغ یکی از محبوب ترین پیتزا ها می باشد.

مواد ذکر شده برای ۲ نفر می باشد و شما می توانید برای نفرات بیشتر مقادیر را ضرب و تقسیم کنید.

مواد لازم پیتزای مرغ :
سینه مرغ :ا عدد
خمیر آماده :۲ عدد
قارچ :۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا :۵۰۰ گرم
فلفله دلمه ای :۱ عدد
سیر :۱ حبه
آویشن :۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه :۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ :۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه پیتزای مرغ و قارچ تابه ای :
مرحله ۱

ابتدا سینه مرغ به همراه مقداری آب داخل ظرفی گذاشته تا خوب پخته شود و برای اینکه بوی ضخم آن گرفته شود از ادویه استفاده کنید.سپس مرغ را خارج کرده و ریش ریش کنید.

مرحله ۲

قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و ابتدا قارچ را درون تابه ای ریخته و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم و سپس فلفل را به آن اضافه میکنیم.

مرحله ۳

ابتدا مقداری روغن درون تابه ای مناسب ریخته و خمیر آماده را درون تابه قرار می دهیم تا مقداری تفت داده شود، تابه ای که انتخاب می کنید ضخیم باشد .

مرحله ۴

سپس سس کچاپ را به تمام نقاط خمیر پخش می کنیم و سپس پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و بعد مواد را روی پنیر ریخته و در آخر دوباره پنیر روی مواد می ریزیم.

مرحله ۵

در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و حدود ۴۵ دقیقه بعد پیتزا مرغ و قارچ آماده است و می توانید نوش جان کنید.

پیتزای مرغ و قارچ

طرز تهیه پیتزای سوسیس بدون فر :

پیتزای سوسیس طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مواد ذکر شده برای ۱ نفر می باشد و می توانید برای تعداد بیشتر خودتان تناسب را رعایت کنید.

مواد لازم پیتزای سوسیس :
پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا :۱ عدد
سوسیس :۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای :۱ عدد
سس کچاپ :۱ قاشق
آویشن :۱ قاشق
دستور تهیهپیتزای سوسیستابه ای :
مرحله ۱

درون تابه ای ضخیم مقداری روغن می ریزیم و خمیر پیتزا را درون آن کمی تفت می دهیم.

مرحله ۲

سس کچاپ را با قاشق روی خمیر پخش می کنیم . می توانید از سس های مخصوص دیگر نیز استفاده کنید.

مرحله ۳

پنیر را روی خمیر پیتزا می ریزیم و خوب پخش می کنیم ، میزان پنیری که روی پیتزا تابه ای می ریزیم باید کمتر از پیتزای با فر باشد.

مرحله ۴

سوسیس را به قطعات مناسب خرد کرده و روی خمیر می ریزیم و سپس فلفل دلمه ای که به صورت حلقه ای برش داده ایم را اضافه می کنیم و در آخر آویش را روی خمیر می ریزیم.

مرحله ۵

سپس تابه را روی شعله کم قرار می دهیم تا خوب پخته شود و بسته به میزان شعله تایم آماده شدن متغیر می باشد ولی حدودا بین ۳۰ الی ۴۵ دقیقه طول می کشد.سپس می توانید آن را برش زده و نوش جان کنید.

 پیتزای سوسیس

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر :

پپرونی به معنی فلفلی می باشد که از گوشت گاو تهیه می شود و با مقادیر زیاد فلفل مزه دار می شود.

مواد اولیه گفته شده برای تهیه این پیتزای خوشمزه برای یک نفر می باشد و شما می توانید مقادیر را به تناسب برای نفرات بیشتر افزایش دهید.

مواد لازم پیتزای پپرونی :
پپرونی :۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
قارچ :۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای :چند برش کوچک
خمیر پیتزا :۱ عدد
سس کچاپ :۱ قاشق غذاخوری
گوجه و زیتون :برای تزیین
دستور تهیهپیتزای پپرونیتابه ای :
مرحله ۱

برای تهیه این پیتزا ابتدا پپرونی، قارچ و فلفل دلمه ای را خوب برش زده و کنار می گذاریم.

مرحله ۲

کمی روغن درون تابه ای مناسب ریخته و خوب روغن را داغ می کنیم و سپس پپرونی برش زده شده را به آن اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم تا کمی سرخ شود.سپس پپرونی را از تابه خارج می کنیم.

مرحله ۳

قارچ های برش زده شده را درون تابه ریخته و کمی تفت میدهیم و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و دوباره مدتی تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود.

مرحله ۴

در این مرحله نوبت آماده کردن خمیر پیتزا است که باید آن را با مقداری روغن درون تابه گذاشته و کمی تفت دهید تا مقداری رنگ آن عوض شود.سپس سس کچاپ را روی آن ریخته و خوب پخش می کنیم.

مرحله ۵

سپس نصف پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و پخش می کنیم و بعد از آن پپرونی ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی پنیر ریخته و برای تزیین آن از گوجه و زیتون استفاده می کنیم و در آخر نصف دیگر پنیر را روی مواد می ریزیم.

مرحله ۶

تابه را روی شعله کم می گذاریم و درب تابه را حتما می گذاریم و بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بسته به شعله گاز پیتزا پپرونی شما حاضر است و می توانید میل بفرمایید.

پیتزا پپرونی

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.