طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده‌ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی 2 1 طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

شیرینی مربایی جز خوشمزه ترین و پرطرافدارترین شیرینی های خشک است .

به این شیرینی ، شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی نیز گفته می شود .

مواد لازم

عسل ۵۰ گرم

شیر ۵۰ گرم

روغن ۲۵۰ گرم

آرد ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۱۰ قاشق غذاخوری

مارمالاد به مقدار لازم

وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پودر قند را با روغن مخلوط می کنیم .

ترجیحاً از روغن جامد استفاده کنید تا مایعی نرم به دست آید .

سپس شیر ، تخم مرغ ، عسل و وانیل را نیز اضافه می کنیم و مواد را کمی هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند .

آرد را به مواد می‌افزاییم و کمی آنها را با هم ، هم می زنیم تا یکدست شوند .

حالا خمیر بدست آمده را به مدت دو ساعت در نایلون بپیچید و آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود .

حالا با هر قالبی که می‌خواهید ، روی خمیر بزنید و آن را به شکل تکه های جدا جدا در بیاورید .

توجه داشته باشید که شیرینی مربایی معمولاً اندازه کوچک دارند بنابراین سعی کنید از قالب های کوچک استفاده کنید .

طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی 1 طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی

حالا شیرینی ها را در سینی فر می چینیم و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنها را با حرارت ۱۵۰ درجه در فر قرار می دهیم .

پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را دو به دو به کمک مارمالاد به یکدیگر می چسبانیم .

همچنین می توانید از قالب هایی که میان آنها فضای خالی دارد استفاده کنید و در آن قسمت مارمالاد بریزید .

روی شیرینی هایتان را هر طور که دوست دارید تزیین کنید .

می توانید از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید .

نوش جان !