طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کردهایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه شیرینی مربایی خانگی
شیرینی مربایی جز خوشمزه ترین و پرطرافدارترین شیرینی های خشک است .
به این شیرینی ، شیرینی مشهدی یا شیرینی آلمانی نیز گفته می شود .
مواد لازم
عسل ۵۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۰ قاشق غذاخوری
مارمالاد به مقدار لازم
وانیل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر قند را با روغن مخلوط می کنیم .
ترجیحاً از روغن جامد استفاده کنید تا مایعی نرم به دست آید .
سپس شیر ، تخم مرغ ، عسل و وانیل را نیز اضافه می کنیم و مواد را کمی هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند .
آرد را به مواد میافزاییم و کمی آنها را با هم ، هم می زنیم تا یکدست شوند .
حالا خمیر بدست آمده را به مدت دو ساعت در نایلون بپیچید و آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود .
حالا با هر قالبی که میخواهید ، روی خمیر بزنید و آن را به شکل تکه های جدا جدا در بیاورید .
توجه داشته باشید که شیرینی مربایی معمولاً اندازه کوچک دارند بنابراین سعی کنید از قالب های کوچک استفاده کنید .
حالا شیرینی ها را در سینی فر می چینیم و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنها را با حرارت ۱۵۰ درجه در فر قرار می دهیم .
پس از سرد شدن شیرینی ها آنها را دو به دو به کمک مارمالاد به یکدیگر می چسبانیم .
همچنین می توانید از قالب هایی که میان آنها فضای خالی دارد استفاده کنید و در آن قسمت مارمالاد بریزید .
روی شیرینی هایتان را هر طور که دوست دارید تزیین کنید .
می توانید از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید .
نوش جان !