آلبالو پلو غذای مناسب این فصل

آلبالو پلو غذای مناسب این فصل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آلبالو پلو غذای مناسب این فصل” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. برای نگه داشتن رنگ آلبالو باید این غذا را در ظرف مسی یا لعابی تهیه کرد.

آلبالو پلو با مرغ

  • برنج ۴ لیوان
  • آلبالو ۵۰۰ گرم 
  • شكر ۲۵۰ گرم
  • مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن و زعفران  به مقدار لازم
  • نمک به مقدار کافی

مرحله اول:

برنج را قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در مقداری آب و نمک خیس دهید. سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد با آب ولرم آبکشی کنید. برنج را کمی دون تر از معمول بردارید. زمانی برنج را آبکشی میکنید دانه برنج را میان دو انگشت بفشارید. باید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد.

مرحله دوم:

هسته آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و شکر را روی آلبالوها بریزید. اگر وقت دارید بهتر است یک ساعت صبر کنید تا آلبالو آب بیاندازد. اما اگر وقت ندارید میتوانید بلافاصله هم مراحل را ادامه دهید. قابلمه آلبالو و شکر را روی شعله متوسط قرار دهید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه باهم بجوشند. سپس از روی حرارت بردارید تا رنگشان تیره نشود. آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. نیازی نیست شربت زیاد قوام بیاید.

آلبالو پلو با گوشت چرخ کرده

آلبالو پلو غذای مناسب این فصل
آلبالو پلو غذای مناسب این فصل
  1. ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  2. ۲ پیمانه برنج
  3. ۱ قاشق سوپخوری زعفران دم کرده غلیظ
  4. نصف پیمانه آلبالو هسته گرفته با توجه به ذائقه میتوان مقدار بیشتر
  5. ۱ ق غ شکر
  6. ۱ ق غ آرد نخودچی
  7. ۱ عدد پیاز رنده شده متوسط
  8. ادویه ها زردچوبه ،نمک، فلفل
  9. ۱ عدد پیاز داغ کوچک

مراحل

  1. ابتدا برنج خیس کرده را با نمک پخته و آبکش میکنیم

  2. گوشت را به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و آرد نخودچی ورز داده و به اندازه یک گوجه سبز قلقلی کرده در روغن سرخ میکنیم

  3. آلبالوها رو با یک قاشق شکر روی حرارت کم گذاشته تا شکر حل شود

  4. ته چین مورد نظر را داخل قابلمه گذاشته یه کفگیر برنج و یک لایه گوشت قلقلی و آلبالو و زعفران و پیاز داغ همینطور لایه به لایه میریزیم و میگذاریم برنج دم بکشد و روغن روی برنج میدهیم بعد از پخت من مخلوط کردم و داخل رینگ ریختم و سرو کردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

    نکات مهم در طرز تهیه آلبالو پلو 

    • سعی کنید طوری هسته آلبالوها را بگیرید که ظاهرشان را حفظ کنند.
    • به هیچ وجه به آلبالو آب اضافه نکنید. چون خودش موقع پخت مقدار زیادی آب پس می‌دهد.
    • یک کاسه کوچک از آلبالو را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با آن تزئین کنید.
    • برای برنج زعفرانی مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.
    • پلو باید ۴۰ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

    منبع:کوکپد،ایران کوک،جیمیتو

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.