راههای طبیعی برای بهبود میل جنسی در زنان

راههای طبیعی برای بهبود میل جنسی در زنان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”راههای طبیعی برای بهبود میل جنسی در زنان ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بسیاری از زنان در دوره ای از زندگی خود از کمبود میل جنسی شکایت دارند که ممکن است به دلیل بارداری اخیر ، استرس شغلی جدید یا یک مسئله اساسی در سلامتی باشد . متأسفانه ، بسیاری نمی دانند که علت کاهش میل جنسی آنها چیست و خود و یا همسرشان را مقصر می دانند.

دلایل کاهش میل جنسی در زنان چیست؟

۱-دلایل روانشناختی – عزت نفس پایین ، استرس بالا،مسائل مربوط به تصویر بدن ، سو استفاده جنسی ، مسائل بهداشت روانی و  خستگی.
۲-مشکلات جسمی – درد در هنگام رابطه جنسی یا ناتوانی در ارگاسم می تواند بر میل شما تأثیر بگذارد. جراحی ، خصوصاً مربوط به پستانها یا ناحیه تناسلی. ۳-آتروفی واژن و خشکی (که به طور طبیعی با افزایش سن و یائسگی رخ می دهد) نیز ممکن است رابطه جنسی را ناخوشایند کند.
۴-هنگامی که بدن بیمار است، کمتر تلاش می شود یک رابطه جنسی انجام دهد. این می تواند شامل آرتروز ، سرطان ، دیابت ، فشار خون بالا ، بیماری عروق کرونر و بیماری های عصبی وبسیاری از موارد دیگر باشد.
۵-مصرف برخی داروهای تجویز شده
۶-سیگار کشیدن
۷-تغییرات هورمونی و عدم تعادل – ممکن است در اثر بارداری ، شیردهی ، پس از زایمان ، یائسگی ایجاد شود.

چگونه هورمون ها بر میل جنسی تأثیر می گذارند؟

اختلال عملکرد هورمونی ممکن است شایع ترین دلیل کم میلی جنسی در زنان باشد. هورمون ها پیام رسان های شیمیایی بدن هستند. آنها در جریان خون به بافتها و اندامها منتقل می شوند. آنها بسیاری از فرایندهای مختلف از جمله عملکرد جنسی را تحت تأثیر قرار می دهند.

شایع ترین هورمون هایی که روی میل جنسی تأثیر می گذارند عبارتند از:

۱-کورتیزول– استرس ناکارآمد در بدن دلیل اصلی بیشتر عدم تعادل هورمون ها است ، نه همه. عدم تعادل کورتیزول به این معنی است که ممکن است خیلی زیاد ، خیلی کم باشد یا نوسان داشته باشد. از نظر بیولوژیکی ، منطقی است که بدن در زمان استرس زیاد  بخواهد از بارداری جلوگیری کند. مکانیسم طبیعی برای انجام آن ممکن است میل جنسی کم و ناباروری باشد.

۲-تستوسترون – که اغلب به عنوان هورمون مردانه در نظر گرفته می شود ، تستوسترون برای سلامت جنسی زنان نیز بسیار مهم است. این هورمون اصلی است که مسئول میل جنسی در مردان و زنان است. با این حال ، فقط افزایش تستوسترون برای بهبود میل جنسی به تنهایی کافی نیست. همه هورمون ها با هم کار می کنند و برای سلامتی مطلوب باید در تعادل (و در سطح مناسب) باقی بمانند.

۳-استروژن – اگرچه استروژن برای عملکرد جنسی بسیار مهم است ، اما مقدار زیاد آن خوب نیست. هرچه استروژن در بدن زنان بیشتر باشد تستوسترون کمتری دارد. این غلبه استروژن نامیده می شود و یکی از بزرگترین عوامل موثر در اختلال عملکرد جنسی است.

۴-پروژسترون ، پرولاکتین و هورمون لوتئین ساز – این هورمون ها همچنین در میل جنسی زنان نقش دارند. این هورمون ها در طول ماه تغییر می کنند ، باعث ایجاد شکاف های طبیعی در میل جنسی می شوند. با این حال ، اگر تعادل نداشته باشند ، می توانند بر روی میل جنسی به طور جدی تری تأثیر بگذارند.

نکته اساسی: هورمون های بدن بسیار پیچیده هستند و تأثیر پیچیده ای روی یکدیگر دارند. هورمون ها به قدری برای میل جنسی (و بسیاری دیگر از عملکردهای بدن) مهم هستند که حتی مختصر اختلال در تعادل می تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

راههای طبیعی برای بهبود میل جنسی در زنان
راههای طبیعی برای بهبود میل جنسی در زنان

هورمون ها به چندین روش از تعادل خارج می شوند:

۱-کنترل هورمونی بارداری – هورمون های مصنوعی میزان تیروئید و هورمون جنسی را متصل می کنند (SHBG) که می تواند هورمون تستوسترون و تیروئید موجود را در بدن کاهش دهد. در یک آزمایش ، هر سه نوع کنترل بارداری هورمونی که آزمایش شده بودند ، باعث افزایش SHBG شدند.

۲-برهم زننده های غدد درون ریز محیطی – سیستم غدد درون ریز برای تعادل هورمونی مطلوب بسیار مهم است. اخلالگران غدد درون ریز می توانند هورمون های طبیعی بدن را تقلید کرده و به گیرنده ها متصل شوند و هیچ گیرنده ای برای هورمون های طبیعی باقی نگذارند. افرادی که در معرض انواع مختل کننده های غدد درون ریز قرار دارند ، تستوسترون کمتری در بدن دارند. از مصرف غذاهای استروژنی مانند سویا و برخی مواد افزودنی دیگر نیز باید خودداری شود.

۳-کم کاری تیروئید – تیروئید ، درست مثل هر قسمت دیگر از بدن ، به تنهایی کار نمی کند. یکی از راه هایی که می تواند میل جنسی را تحت تأثیر قرار دهد این است که اگر تیروئید به آرامی کار می کند (کم کاری تیروئید) ، سیستم تولید مثل نیز به کندی کار می کند. یک مطالعه نشان می دهد شیوع میل جنسی پایین در زنان مبتلا به بیماری تیروئید بیشتر است. زنان مبتلا به پرکاری تیروئید (تیروئید پرکار) نیز ممکن است انگیزه جنسی کمی داشته باشند اما بیشتر احتمال دارد بین میل جنسی زیاد و پایین نوسان کند.

۴-استرس مزمن – گرچه استرس می تواند از راههای روانشناختی میل جنسی را کاهش دهد ، اما استرس یک اثر هورمونی بر بدن دارد که اغلب مقصر آن است. استرس باعث تولید کورتیزول می شود که می تواند عملکرد هیپوتالاموس (عضوی که بسیاری از سیگنال های هورمونی بدن را ارسال می کند) را مهار کند.

راه هایی برای افزایش طبیعی میل جنسی زنان:

افزایش میل جنسی کاملاً امکان پذیر است! از آنجا که عدم تعادل هورمونی بزرگترین عامل ایجاد میل جنسی در زنان است ، تعادل هورمون ها بهترین کاری است که برای بهبود میل جنسی انجام می شود.

۱-مقدار زیادی چربی سالم بخورید – چربی های اشباع نشده چند (مانند چربی های روغن نباتی) عناصر سازنده مورد نیاز بدن برای تولید هورمون ها را ایجاد نمی کنند. به جای آن چربی ها را از منابع سالم مانند روغن نارگیل ، کره  ، روغن زیتون و چربی های حیوانی انتخاب کنید و مقدار زیادی ماهی امگا ۳ زیاد بخورید.

۲-یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی بخورید – علاوه بر خوردن چربی کافی ، رژیم غذایی باید دارای مواد مغذی متراکم باشد. تخم مرغ محلی (به خصوص زرده) ، گوشت مرغ و جگر مرغوب ، میوه ها و سبزیجات و غذاهای تخمیر شده دارای مواد مغذی غلیظ هستند. روی یک عنصر کمیاب ضروری است که برای تعادل هورمون لازم است. روی معمولاً به مقدار کافی در غذاهایی مانند گوشت قرمز ، شکلات تلخ ، تخمه کدو و … یافت می شود.

۳-لپتین را برطرف کنید – لپتین یک هورمون اصلی است و اگر از تعادل خارج شود (یا در برابر آن مقاوم باشید) احتمال تعادل سایر هورمون ها وجود ندارد. رفع لپتین همچنین به تقویت باروری ، سهولت کاهش وزن ، بهبود خواب و کاهش التهاب کمک می کند.

مکمل های تقویت لیبیدو چیست؟

وقتی رژیم و شیوه زندگی بهینه شود ، مکمل ها می توانند همان چیزی باشند که برای ترمیم میل جنسی لازم است.

ریشه ماکا – ریشه ماکا قرن ها در کوه های آند مورد استفاده قرار گرفته است. ید بالای ماکا برای سلامت تیروئید بسیار مفید است (که برای سلامت میل جنسی نیز مهم است) و سطح بالای آن برای هورمون های جنسی مهم است.
ویتامین ها و مواد معدنی – اگرچه مواد مغذی موجود در مواد غذایی بهترین هستند ، اما غذاهایی که می خوریم غالباً از این عناصر مهم تهی می شوند ممکن است مکمل لازم باشد. ویتامین D ، منیزیم و اسیدهای چرب امگا ۳ معمولاً به صورت مکمل مورد نیاز هستند.

۴-کافئین را محدود کنید – خبرهای بد برای دوستداران قهوه (مثل من) ، اما کافئین می تواند سیستم غدد درون ریز را دچار مشکل کند ، به خصوص اگر عوامل استرس زای هورمونی دیگری مانند بارداری ، وجود سموم ، عدم تعادل چربی مفید یا استرس در آن دخیل باشد. بسیاری از گزینه های سالم مانند چای گیاهی ، چای  ریشه قاصدک و چای ریشه کاسنی وجود دارد.

۵-از کنترل بارداری هورمونی جلوگیری کنید – هورمون های موجود در جلوگیری از بارداری می توانند هورمون های طبیعی بدن را خراب کنند و آنها را به عدم تعادل برسانند. بسیاری از گزینه های طبیعی برای کنترل بارداری هورمونی نیز وجود دارد.

۶-خواب را در اولویت قرار دهید – شب هنگام بدن در تولید هورمون فعال است (از جمله سایر موارد) بنابراین خواب برای تعادل هورمونی ضروری است. یکی از بسیاری از راه های بهبود طبیعی خواب شما جلوگیری از نور آبی قبل از خواب است. جلوگیری از نور آبی به بدن کمک می کند تا ملاتونین (هورمونی که باعث خواب می شود) تولید کند.

۷-روغنهای اساسی – گرچه تعدادی روغن اساسی وجود دارد که به تعادل هورمونها کمک می کند ، اما این دو روغن  ، مریم گلی و اسطوخودوس برجسته هستند. این دو روغن بیشترین مطالعه را داشته اند و فواید قابل توجهی در تعادل هورمون ها دارند.

اسانس مریم گلی در تسکین درد ، کاهش احساس استرس و بهبود تعادل هورمون شگفت آور است. مریم گلی دارای ترکیبات هورمونی بی نظیر است که به ایجاد تعادل در تولید استروژن در بدن کمک می کند.
اسانس اسطوخودوس به تعادل هورمون ها کمک می کند ، تسکین درد (به خصوص گرفتگی شکم همراه با PMS و علائم قاعدگی) را ایجاد می کند و احساس استرس و افسردگی را کاهش می دهد.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.