۲۰ قانون طلایی برای خرید از سوپرمارکت و بقالی

۲۰ قانون طلایی برای خرید از سوپرمارکت و بقالی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”  ۲۰ قانون طلایی برای خرید از سوپرمارکت و بقالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

فرقی نمی‌کند خریدتان را از بقالی نوستالژیک محلی و سوپرمارکت کوچک نزدیک خانه به‌صورت روزانه انجام می‌دهید یا هر ماه از فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای؛

وقتی پای خرید موادغذایی و خوراکی‌ها وسط بیاید، عقل حکم می‌کند تعارف را کنار بگذارید و تا جایی که امکان دارد، وسواس به‌خرج دهید. چون خوراکی‌ها مستقیم با سلامت اعضای خانواده ارتباط دارند و اگر عیب و ایرادی در کارشان باشد، خدا نکرده ممکن است کار به بیمارستان و حتی مرگ بکشد. در چنین شرایطی طبیعی است بیشتر دقت کنیم و وسواس به‌خرج دهیم. پول و سلامت انسان چیز‌هایی نیستند که بتوان ساده جبرانشان کرد. نه؟

کسی نمی‌داند بهترین زمان خرید کدام است/

 

در قدیم، فروشنده‌ها معمولا یک یا دو بار در هفته موادغذایی را تحویل می‌گرفتند، اما حالا هر روز موادغذایی توسط شرکت‌های پخش برای آن‌ها ارسال می‌شود و این نظریه که در بعضی روز‌های خاص، مواد غذایی تازه‌تر هستند، ایده اشتباهی است. معمولا بهترین زمان برای خرید، صبح است. در این وقت، شما می‌توانید بهترین و تازه‌ترین موادغذایی را تهیه کنید.

از مغازه‌هایی که ویترین کوچک دارند، خرید نکنید/

اگر به دنبال موادغذایی تازه هستید، به مغازه‌هایی بروید که محوطه بزرگی برای نمایش موادغذایی خود اختصاص داده‌اند. نمایش محصولات و موادغذایی می‌تواند اطلاعات زیادی درباره موادغذایی به شما بدهد.

از تازگی اطمینان حاصل کنید/

هنگامی که قصد خرید میوه جدید دارید، بهتر است در ابتدا آن را بو کنید و از صاحب مغازه، سوالاتی درباره محصول بپرسید تا از تازگی آن اطمینان حاصل کنید. معمولا میوه‌های عجیب و غیرمتعارف مدت زمان بیشتری در فروشگاه‌ها می‌مانند.

نگاه دقیق‌تری به موادغذایی زیبا بیندازید/

گاهی اوقات، مردم فکر می‌کنند موادغذایی که در فروشگاه‌ها به صورتی زیبا چیدمان شده‌اند، دارای کیفیت بالایی هستند. در واقع، اما تمام این کارها، برای جلب نظر خریدار است بنابراین همیشه قبل از خرید هر چیز، به‌دقت مواد تشکیل‌دهنده آن را ببینید.

فروشنده‌ها به خریداران مهربان، بیشتر احترام می‌گذارند/

رفتار‌های محترمانه و دوستانه خریدار با فروشنده، می‌تواند در کیفیت خرید شما تاثیر بگذارد. همیشه این نکته را مدنظر قرار بدهید که رفتار‌های دوستانه شما با صاحب مغازه، می‌تواند شما را در تهیه موادغذایی تازه راهنمایی کند.

تلفنی خرید کنید/

حالا بقالی‌های کوچک هم امکان سفارش تلفنی و تحویل در منزل دارند.

به جای مراجعه هر روزه به سوپرمارکت از تلفن استفاده کنید و چیز‌هایی را که لازم دارید سفارش دهید.

احتمال اشتباه وجود دارد/

موقع حساب و کتاب خجالت را کنار بگذارید و از فروشنده بخواهید جزئیات را توضیح دهد.

گاهی اتفاق می‌افتد که به دلیل شلوغی فروشگاه در حساب و کتاب‌ها اشتباهی رخ دهد.

همه این اشتباهات عمدی نیست.

از خرید موادغذایی به‌صورت فله‌ای خودداری کنید/

بعضی فروشندگان بعد از این که تاریخ مصرف این محصولات می‌گذرد به جای این که آن‌ها را دور بیندازند برای فروش و سودجویی آن‌ها را به صورت فله‌ای عرضه می‌کنند.

پاک کردن تاریخ تولید و مصرف مواد‌غذایی/

این کار یا با روش فیزیکی یا با حلال‌های شیمیایی انجام می‌شود. حتما قبل از خرید، تاریخ تولید و مصرف را بررسی کنید. بیشتر مراقب باشید آثار خراشیدگی روی تاریخ مصرف نباشد.

کلک قدیمی درباره چینش محصولات/

بیشتر اجناسی که در قسمت میانی راهرو‌ها قرار دارد قدیمی و کهنه هستند. طبق تحقیقات روان شناسی، شما دقیقا وسط هر راهرو می‌ایستید و به این اجناس خیره می‌شوید و هر چه به چشمتان می‌آید آن را بر می‌دارید.

شگردهای روان شناسی/

از نظر روان شناسی حتی اگر کسی گرسنه نباشد با دیدن یک غذای جدید علایم گرسنگی، مثل دستور افت قند خون، در بدنش ظاهر می‌شود و مغز به او فرمان می‌دهد که یک تکه از این نمونه‌های غذایی رایگان میل کند.

شاید هم گاهی اوقات از این که «نمی‌خواهم» بگویید، خجالت می‌کشید.

خودداری از خرید خوراکی‌های جذاب/

بهتر است از خرید آجیل یا تخمه منصرف شوید.

شیوه نگهداری این محصولات در سوپرمارکت به هیچ‌وجه قابل اطمینان نیست و حتی می‌تواند به ملاقات با یک حشره موذی در کیسه آخرین خریدتان منجر شود.

خرید محصولاتی که به صورت بهداشتی بسته‌بندی شده‌اند از این قاعده مستثناست!

مقاومت در برابر جریان هوا/

معمولا جریان هوا در منطقه قرار دادن نوشیدنی‌ها آن قدر خنک و مطبوع است که با عبور از آن ناخودآگاه حس خوبی به شما دست می‌دهد.

در آن لحظه چنان جوی شما را می‌گیرد که یک جعبه نوشابه برمی‌دارید، در حالی‌که شاید اصلا نیازی به آن نداشته باشید.

بهتر است موادغذایی خام، به خصوص موادی را که در کوتاه‌مدت فاسد می‌شوند از فروشندگان آشنا یا مراکز معتبر فروش موادغذایی تهیه کنید.

دقت کنید بسته‌بندی ماده‌غذایی آسیب ندیده باشد به‌خصوص بسته‌بندی موادغذایی منجمد باید سالم باشد و نشانه‌های خروج انجماد و انجماد مجدد در بسته‌بندی مشاهده نشود.

ماده‌غذایی در زمان خرید باید طبق توصیه‌های روی برچسب کالا نگهداری شود.

مثلا اگر روی بطری روغن مایع نوشته شده است «دور از نور خورشید نگهداری شود»، در زمان خرید نیز بطری روغن باید در همین شرایط قرار داشته باشد.

ماده‌غذایی در هنگام خرید نباید تغییر ماهیت داده باشد. مثلا دقت کنید آب لیمو، تیره‌رنگ یا سس مایونز دو فاز نشده باشد.

از خرید گوشت چرخ‌کرده که از قبل آماده شده است خودداری کنید. مگر این که بسته‌بندی آن با مجوز سازمان دام پزشکی کشور انجام شده باشد.

از خرید قوطی کنسرو له شده، باد کرده و زنگ‌زده خودداری کنید. این مسئله به‌قدری خطرناک است که می‌تواند باعث مرگ شود.

تعارف را کنار بگذارید/

اگر پس از خرید و در خانه متوجه شدید نقصی در کار است، مثلا تاریخ مصرف محصول گذشته یا بسته‌بندی ایراد دارد خجالت را کنار بگذارید.

به فروشگاه برگردید و به‌فروشنده بگویید؛ می‌خواهید چیزی را که به‌شما فروخته شده است عوض کنید یا پولش را پس بگیرید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.