پنیر هالومی چیست
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان پنیر هالومی چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
پنیر هالومی یا پنیر کبابی ، پنیر تقریبا سخت محسوب می شود .
برای اولین بار در کشور قبرس این پنیر تولید شد .
پنیر هالومی با توجه به چربی پایینی که دارد پس از پخت بافت چربی لذیذی را به روی غذا به جای میگذارند .
هر یک کیلو گرم پنیر هالومی از ۱۲ تا ۱۷ کیلوگرم شیر تازه گاو به دست می آید .
پنیر هالومی چیست
به دلیل حجم بالای شیر تازه گاو و همچنین مناسب بودن شرایط تولید ، این پنیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و همچنین قیمت آن نسبت به سایر پنیرهای موجود در بازار بیشتر است .
این پنیر به دلیل آستانه تحمل بالایی که نسبت به گرما دارد میتوان به عنوان یک طعم دهنده ی مناسب برای غذا ، سالاد ، استفاده گردد .
پنیر کبابی
می توانید پنیر ها را در اندازه های دلخواه برش داده برای مدتی در ترکیب مورد علاقه خود قرار دهید .
این ترکیب می تواند آبلیمو و فلفل سیاه باشد .
سپس پنیر ها را داخل توری سیمی قرار دهید آن را با فاصله روی شعله قرار دهید تا کاملا کبابی شود . سپس میتوانید آن را با نان تست میل کنید .
پنیر کبابی در خورشت
این پنیر با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد همان خواص گوشت را داشته و افرادی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند می توانند از آن به جای گوشت قرمز استفاده کنند .
به این صورت که در یک ربع پایانی پخت خورشت می توانید پنیر ها را به خورشت اضافه کنید .
از موارد مصرف دیگر این پنیر این است که میتوان آن را در هنگام صبحانه میل کرد .
این پنیر با توجه به درصد پروتئین بالایی که دارد ، برای شروع یک روز پر انرژی بسیار مناسب است .
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب دانستنی ها سر بزنید .