پنیر هالومی چیست

پنیر هالومی چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان پنیر هالومی چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پنیر هالومی یا پنیر کبابی ، پنیر تقریبا سخت محسوب می شود .

برای اولین بار در کشور قبرس این پنیر تولید شد .

پنیر هالومی با توجه به چربی پایینی که دارد پس از پخت بافت چربی لذیذی را به روی غذا به جای می‌گذارند .

هر یک کیلو گرم پنیر هالومی از ۱۲ تا ۱۷ کیلوگرم شیر تازه گاو به دست می آید .

پنیر هالومی چیست

پنیر هالومی چیست

به دلیل حجم بالای شیر تازه گاو و همچنین مناسب بودن شرایط تولید ، این پنیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و همچنین قیمت آن نسبت به سایر پنیرهای موجود در بازار بیشتر است .

این پنیر به دلیل آستانه تحمل بالایی که نسبت به گرما دارد می‌توان به عنوان یک طعم دهنده ی مناسب برای غذا ، سالاد ، استفاده گردد .

پنیر کبابی

می توانید پنیر ها را در اندازه های دلخواه برش داده برای مدتی در ترکیب مورد علاقه خود قرار دهید .

این ترکیب می تواند آبلیمو و فلفل سیاه باشد .

سپس پنیر ها را داخل توری سیمی قرار دهید آن را با فاصله روی شعله قرار دهید تا کاملا کبابی شود . سپس می‌توانید آن را با نان تست میل کنید .

پنیر کبابی در خورشت

این پنیر با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد همان خواص گوشت را داشته و افرادی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند می ‌توانند از آن به جای گوشت قرمز استفاده کنند .

به این صورت که در یک ربع پایانی پخت خورشت می توانید پنیر ها را به خورشت اضافه کنید .

از موارد مصرف دیگر این پنیر‍ این است که می‌توان آن را در هنگام صبحانه میل کرد .

این پنیر با توجه به درصد پروتئین بالایی که دارد ، برای شروع یک روز پر انرژی بسیار مناسب است .

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب دانستنی ها سر بزنید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.