پخت و پز
مایکروفر در پختو پز به گرد پای اجاق گاز هم نمیرسد درعوض اما تر و فرز از پس کارهایش بر میآید؛ غذای دو شب مانده در یخچال را یک دقیقهای آماده خوردن و هر ماده غذایی منجمدی را در یک چشم بههم زدن تر و تازه میکند. از طرز کار دقیق هر مایکروفری باید با دفترچه راهنمایش سردرآورد. تنظیمات کلی اما معمولا مشابه هم است. اول از همه باید بدانید که هر ظرفی را نمیشود داخل مایکروفر گذاشت. ظرفهای شیشهای و سرامیکی بهترین گزینه برای این کار هستند. اعداد یک تا ۹ روی دستگاه، زمان را تنظیم میکند. بعد باید دکمه «Start» را بزنید تا شروع به کار کند. اگر میخواهید غذا گرم کنید، زمان را روی یک دقیقه بگذارید. درصورت نیاز تا رسیدن به دمای دلخواه، میتوانید ۳۰ ثانیه دیگر هم به آن زمان بدهید. هرکدام از کلمههای انگلیسی روی دستگاه، قابلیتهای مختلف آن را نشان میدهد. «Microwave» به درد یخزدایی یا گرم کردن سریع غذا میخورد.
«Crisp» برای برشته کردن سیبزمینی یا پیتزاست. با گزینه «Defrost» میتوانید موادغذایی را بدون گرم کردن، یخزدایی کنید. «Fan Oven» گرما را به طور مساوی در دستگاه پخش میکند. «Steam» بخارپز میکند و «Grill» به کار کباب کردن گوشت میآید. «conv» هم میتواند یک کیک یا شیرینی خوشمزه تحویلتان بدهد. گرمای فضای داخلی دستگاه در این حالت به طور یکسان پخش میشود. به کمک بقیه کلیدها میتوانید گرمای دستگاه را از بالا یا پایین تنظیم کنید. گاهی فضای داخلی مایکروفر به دلیل استفاده مکرر، بو میگیرد و نیاز به تمیزکاری دارد. در این مواقع یک کاسه آبلیموی رقیقشده را یک دقیقه داخل دستگاه بگذارید و بعد با دستمال داخلش را تمیز کنید.
نویسنده : مرجان دهقان ،خراسان